HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

''Skype'a erişim neden sağlanamıyor?'' sorusuna yanıt

Skype'a bir süredir erişim sağlanamayınca kullanıcılar ''Skype'a erişim neden sağlanamıyor?'' sorusuna yanıt aradı. Skype çöküşüyle ilgili yetkililerden henüz açıklama gelmedi.

''Skype'a erişim neden sağlanamıyor?'' sorusuna yanıt

Günümüzde en çok tercih edilen haberleşme programı Skype'a bir süredir erişim sağlanamadı. Kullanıcılar ''Skype'a erişim neden sağlanamıyor?'' sorusuna yanıt aradılar. Alınan bilgiye göre Skype çöktü. Çöküşün tüm dünya genelinde olduğu öğrenildi.

Firmaların büyük bir kısmının tercih ettiği mesajlaşma ve görüşme programı Skype'ta erişim bir süredir sağlıklı olarak sağlanamıyor. İlk etapta "Ülkemizde Skype engellendi" düşüncesi yayılmaya başlanırken bu sorunun sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde olduğu ortaya çıktı. Kullanıcılarından bazıları Skype'a tamamen erişim sağlayamazken Erişim sağlamış olanlar ise görünürde bağlantı koptu olarak görünsede görüşmelerini yapabiliyorlar. Yani bu bağlantı kopması öncesi bağlı olanlar şu anda haberleşebilirken, yeni bağlanacak olanlar ve tekrar bağlanmaya çalışanlar Skype'a erişemiyor.

Kullanıcılar bu durumun ardından ''Skype'a erişim neden sağlanamıyor?'' Sorusuna yanıt aradılar. Söylentilere göre Microsoft'un Skype'a yaptığı yenileme ve sunucu çalışmaları nedeniyle Skype'a sağlıklı iletişim sağlanamıyor. Şu anda çözüm sağlanamayan Skype çöküşüyle ilgili yetkililerden henüz açıklama gelmedi.

SKYPE NASIL İNDİRİLİR VE NASIL KURULUR?

Aracı, bağlantıdan bilgisayarınıza indirin. Kurulum aşamasında dikkat etmeniz gereken ve Skype'ı diğer yazılımlardan ayrıştıran bir kalem mevcut değil. Kurulum aşamasının ardından programı çalıştırın. Yazılımdan ilk defa faydalanan kullanıcıların, kendilerine yeni bir kullanıcı hesabı açması şart. Programı çalıştırın. Create a new Skype Account penceresi ile karşılacaksınız. Açılan pencerede kendinize kullanıcı adı ve şifre belirleyin ve gerekli bilgileri girin. Her yazılımda karşınıza çıkan, "Kullanıcı Hakları Sözleşmesi" ile bir kez daha karşılacaksınız. Onaylayın ve bu adımı geçin. Daha sonra kurulumunuz tamamlanmış olacaktır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler