HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Türkiye, yarın öğle saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Hava sıcaklığı pazartesi günü kuzey, iç ve batı bölgelerde 3 ila 8 derece azalacak, salı gününden itibaren tekrar artacak.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yarın Trakya, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışlar genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Bilecik ve Kütahya ile Bursa’nın dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Yağışlı sistemin pazartesi günü Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olacak.

Yollar kapanabilir

Yağışların, pazartesi kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur, iç ve doğu bölgelerimizde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Kritik açıklama

Kar yağışının pazartesi akşam saatlerine kadar Ankara-İstanbul otoyolunun özellikle Kızılcahamam ile Düzce arasında kalan bölümünde ulaşımda aksamalara yol açabileceği belirtildi.

En Çok Aranan Haberler