HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şok Aktüel'in bu haftaki fırsatları neler?

Şok Aktüel haftalık kampanyaları belli oldu. 21 Eylül'de yayınlanan bu haftanın Şok Aktüel kataloğundan faydalanarak hangi ürünlerin indirimde olduğunu öğrenebilir, fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Şok Aktüel'in bu haftaki fırsatları neler?

ŞOK marketleri 72 ilde 3500 şubesiyle hizmet veriyor. ŞOK, mağazalarına gelen müşterinin kaliteli ve hesaplı alışveriş yaparak marketten memnun bir şekilde ayrılmasını hedefler. Şok marketleri Etli Taze Ürünler, Süt ve Süt Ürünleri, İçecekler, Unlu Mamüller, Tatlılar, Meyve ve Sebze, Dondurulmuş Gıda, Temizlik Malzemeleri ürün gruplarını müşterilerine sunmaktadır. ŞOK marketlerinde kaliteden ödün verilmemesi adına, her ay 2 bin müşterinin mağaza hakkında yorumları alınıyor ve bu yorumlamalar değerlendiriliyor. Sunulan kolay alışveriş atmosferi sayesinde müşteriler zaman kaybetmeden en uygun fiyatlı ürünleri satın alıp, hızlı bir alışveriş deneyimi yaşıyor. ŞOK marketi raflarında bulunan ürün tarım ve sebze ürünlerinin hepsi tarladan üretim yerine kadar takip edilmektedir. Ürünler ŞOK kalite çemberinden geçirilerek raflardaki yerini alabiliyor. 4 bin parametreye göre kontrol edilen ürünler, bu parametrelerden geçemediği takdirde hiçbir mağazanın rafına giremiyor. Mağaza içerisinde bulunan raf ve genel temizlik ortamına da özellikle dikkat ediliyor. Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan ŞOK mağazaları için mağaza içerisindeki raflar ve genel temizlik büyük önem arz ediyor.

ŞOK AKTÜEL DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

ŞOK Aktüel kampanyası ile her hafta farklı ürün skalası ile müşterilerini karşılıyor. ŞOK Aktüel her hafta düzenli olarak farklı ürünler ile güncellenmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılan bu kampanyalar ile müşteri memnuniyeti üst seviyeye çıkmaktadır. ŞOK haftalık Aktüel kataloğuna şok internet sayfasından, sosyal medya hesaplarından ve mağazalardan ulaşabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinde bulabileceğiniz kampanya siteleri aracılığıyla da kampanyaları takip etme şansınız bulunuyor.

Müşteri olarak sizler de bu fırsatlardan yararlanıp tüm ihtiyaçlarınızı indirim olan bu günlerde karşılayabilirsiniz. ŞOK tarafından aktüel kataloğu genel olarak Çarşamba günleri yayınlanmaktadır. Hafta sonları içinse özel hafta sonu fırsatları vardır. Bu hafta ŞOK mağazaları müşterilerini harika indirimler bekliyor. Evinizde kullanabileceğiniz birçok günlük tüketim ürünü ve mutfak aletleri 21-27 Aktüel kataloğunda. Genel olarak yapılan indirimlerin haricinde de indirimler bulunuyor. 25 TL ve üzeri olan alışverişlerinizde indirimden faydalanabiliyorsunuz. 1 alana 1 bedava fırsatları, ikinci üründe %50 indirim fırsatları ŞOK marketlerde sizleri bekliyor. Bu hafta sunulan ürünlerin çoğu temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek nitelikte. Kataloğun büyük bir kısmında bu ürünlere yer verilmiş.

ŞOK Aktüel Fırsatlarının 21-27 Eylül Tarihleri arasında geçerliliği var. Stoklarla sınırlı ürünleri kaçırmamak için siz yine de elinizi çabuk tutun.

ŞOK Aktüel 26 Eylül Fırsatları:

25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli kampanya ürünü olarak Tursil Leylak Bahçesi Çamaşır Deterjanı dikkat çekmekte. 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde bu ürüne indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Elektrikli Ev Aletlerinden;

Sinbo Blender Set

Sinbo Seramik Tabanlı Buharlı Ütü

Ev İçi Ürünlerinden İse;

Home Plus Kurutmalık

Çift Mekanizmalı Stor Perde

İnci Fişli Ütü Masası

Katlanır Yatak

Mini Hurç-Midi Hurç-Ultra Hurç

Desenli Keçeli Ütü Masası

Yiyecek Ürünlerinde;

Maraşım Kesme Sade/Çikolata/Antep Fıstıklı Dondurma 500ml

Fruko Gazoz 1 Litre

Superfresh Kıymalı Kol Böreği

Temizlik Ürünlerinde;

Vernel Max Çamaşır Yumuşatıcısı Çeşitleri 1440ml

Tursil Leylak Bahçesi Çamaşır Deterjanı (Haftanın Fırsat Ürünü)

İpana Pro Expert Diş Macunu 50ml

Prima Bebek Bezi Çeşitleri

Tüm bu ürünler ŞOK Marketlerinde indirimde olarak sizleri beklemekte. Tekrar hatırlatmak gerekirse ŞOK Aktüel’i yakından takip etmek bu fırsatları kaçırmamak için çok önemli. İyi alışverişler!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler