HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sokakta doğumda '3 ilişki' itirafı!

İstanbul Bağcılar'da gece vakti sokakta doğum yapıp bebeği kaldırıma atan genç anne ve ebeveynlerine ilişkin sır perdesi aralanıyor.

Sokakta doğumda '3 ilişki' itirafı!
Bağcılar'da kaldırım üzerinde doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp kaçan 16 yaşındaki N.A. ile annesi F.A., babası Ö.A. gözaltına alındı. N.A. ile anne ve babası emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Kaldirimda-boyle-dogum-yapti-bebegi-birakti/1455256/)
Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi üzerinde geçen Salı saat 00.35 sıralarında hamile olduğunu söyleyen N.A. (16), babası Ö.A. ve annesi F.A., tarafından evlerine yakın olan bir polikliniğe götürülüyordu. Yolda sancıları artan N.A., kaldırım üzerinde ayaktayken bebeğini doğurdu.
Anne F.A, baba Ö.A, ve N.A. daha sonra arkalarını dönerek evlerine geri gitti. Evde kanlı giysilerini çıkartan N.A., komşularının aracı ile ailesi tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaldırım üzerinde bir vatandaş tarafından bulunan bebek, polisin yardımıyla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlıklı olduğu belirlenen kız bebek, hastaneden taburcu edildikten sonra çocuk esirgeme kurumuna teslim edilecek. Konuyla ilgili çalışma başlatan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler N.A., babası Ö.A., annesi F.A'yı gözaltına aldı.
Emniyette yapılan sorgulamada N.A'nın 1,5 yıldır arkadaşlık ettiği M.A'yla 2011 yılının Ağustos ayında ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi. M.A'nın aranması sürüyor. N.A'nın ifadesinde iki erkeğin daha ismini verdiği ileri sürüldü. Bu kişilerden birinin hapiste, diğerinin askerde olduğu belirtildi.
Emniyette işlemleri tamamlanan N.A. ile annesi F.A., babası Ö.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler