HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika | Tunceli'de sıcak çatışma! PKK'lıların bulunduğu bölge ateş altına alındı

Tunceli'de dün Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz'ın şehit olduğu ve 2 askerin de yaralandığı çatışmanın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başladı. Bölgeye havadan ve karadan jandarma özel harekat timlerinin sevk edildiği öğrenildi.

Son dakika | Tunceli'de sıcak çatışma! PKK'lıların bulunduğu bölge ateş altına alındı

Tunceli'dene gelen son dakika haberine göre teröristlerle sıcak temas sağlandı. Dün PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz'ın şehit olduğu ve 2 askerin de yaralandığı merkeze bağlı Çiçekli bölgesinde güvenlik güçlerinin başlattığı hava destekli operasyonu sürüyor.

ATEŞ ALTINA ALINDI

DHA'nın haberine göre, takviye birliklerin sevk edildiği bölgede İnsansız Hava Araçları tarafından belirlenen PKK'lı teröristlerin bulunduğu Zervgavut Ormanları bölgesi Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye havadan ve karadan jandarma özel harekat timleri sevk edildi.

GECE YARISI ACI HABER GELDİ

Tunceli'den gece yarısı acı haber geldi. Tunceli'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 3 askeri personel yaralandı. Yaralı askerler, helikopter ile hastaneye kaldırıldı. Askerlerden durumu ağır olan biri, sevk edildiği Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bölgede teröristlere yönelik operasyon sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Tunceli kırsalında gece gece yarısı PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında sıcak temas yaşandı. Çıkan çatışmada 3 asker yaralandı.

Yaralı askerler, olay yerinden helikopterlerle alınarak Elazığ'a getirildi. Askerlerden 2'si Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bir asker ise Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılan asker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.


En Çok Aranan Haberler