HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da patlama: Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. DHA'nın son dakika bilgisine göre, patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılıyor.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İvedik Sanayi Bölgesi'nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir iş yerinde patlama oldu. Patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılıyor.

Bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının itfaye ekiplerinin çalışmaları sonrasında kontrol altına alındığı belirtildi.

"PATLAMA YOK YANGIN ÇIKTI"

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin, "Bir patlama yok sebebi belli olmayan bir yangın çıktı. Etrafta bir zarar yok, sadece yangının bulunduğu iş yerinde hasar var. Bir kişi vefat etti, birisi ağır iki yaralı var" açıklamasında bulundu.


En Çok Aranan Haberler