HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Balıkesir Ayvalık'ta orman yangını

Son dakika haberine göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına 4 helikopter ve 1 uçak ile müdahale ediliyor.

Son dakika haberine göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Balıkesir’in ilçesi gözde turizm merkezlerinden Şeytan Sofrası’nda orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına 4 helikopter ve 1 uçak ile müdahale ediliyor.

TÜRKİYE'NİN GÖZDE TURİZM MERKEZLERİNDEN

Turizm merkezlerinden Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Şeytan Sofrası bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Şeytan Sofrası’ndaki yangın rüzgarında etkisiyle büyürken, alevlere ilk olarak 4 helikopter ve 1 uçak ile müdahale ediliyor. Balıkesir Belediyesi itfaiye ekipleri karadan çok sayıda ekiple yangına müdahale ediyor.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şeytan Sofrası mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığını söyledi.

Kırcı, bölgeye 2 amfibik uçak, 6 helikopter, 36 arazöz ve 3 dozer ile çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildiğini belirterek, "Bölge turizm anlamından çok önemli. Yerleşim yerlerini tehdit etmeden kontrol altına almayı planlıyoruz. Ben de bölgeyi şu anda havadan kontrol ediyorum. Ekibin başındayım" dedi.

Yangının nasıl çıktığı ise şu an bilinmiyor.

Ayrıntılar geliyor...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler