HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Bandırma'da konteyner gemisi yan yattı!

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ndeki Çelebi Limanı'nda, Aliağa adlı genel kargo gemisi, yükleme yapıldığı sırada yan yattı. Son dakika habere göre, gemi mürettabatı ve liman görevlileri olmak üzere 12 kişi hafif yaralandı. Bunlardan 10 kişi ayakta tedavi edilirken, 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Gemiyi kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Çelebi Limanı'nda, bir genel kargo gemisi, hatalı yükleme nedeniyle yan yattı. Geminin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.Olay sırasında, gemi mürettebatı ve liman görevlileri olmak üzere toplam 12 kişi yaralandı.

İzmir Aliağa Limanı'ndan, Bandırma Çelebi Limanı'na boş konteyner almaya gelen 70 metre uzunluğunda, 13 metre genişliğinde ve 1998 grostonluk ’Ali Ağa’ isimli genel kargo gemisi, iddiaya göre hatalı yükleme yapıldığı için yan yattı. Liman işletmesinin müdahale ettiği geminin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Olay sırasında, gemi mürettebatı ve liman görevlileri olmak üzere toplam 12 kişi hafif yaralandı. Bunlardan 10 kişi ayakta tedavi edilirken, 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

DHA


En Çok Aranan Haberler