HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Bodrum'da 4.1 şiddetinde deprem

Saat 21:25'te merkez üssü Muğla Bodrum olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Bodrum İlçesi Gökova Körfezi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandille Rasathanesi ise depremin şiddeti 3.9.

Son dakika! Bodrum'da 4.1 şiddetinde deprem

AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre saat 21:25'te merkez üssü Muğla Bodrum olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi .

Boğaziçi Üniversitesi Kandille Rasathanesi ise ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü, 3.9 olarak belirledi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgilere göre ise; merkez üssü Bodrum'da yerin 5 kilometre altında saat 21.25'te bir deprem kaydedildi. Kandilli Rasathanesi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen depremin yerin 5 kilometre altında ve 3.9 şiddetinde olduğunu açıkladı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) merkez üssünü Bodrum İlçesi Gökova Körfezi açıkları olarak saptadığı deprem, bugün saat 21.25'te meydana geldi. Yerin 7.3 kilometre derinliğinde olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

DHA


En Çok Aranan Haberler