HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Bodrum'da deprem oldu! AFAD az önce duyurdu!

Bodrum'da son dakika deprem şoku... AFAD'ın açıklamalarına göre, Bodrum'da saat 12.36'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hissedenler, sosyal medyada sarsıntının hayli uzun sürdüğünü yazdı. Bazı kullanıcılar, depremin büyüklüğünü açıklanmadan tahmin etti. Bodrum ve Yunanistan'ın Kos adası arasındaki bölge, yaz mevsiminden bu yana oldukça hareketli. Temmuz ayında gerçekleşen 6.2'lik deprem bölgede büyük paniğe yol açmış, Kos'ta yaşamını yitirenler olmuştu.

Ege Denizi’nde saat 12.36’da meydana gelen richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğündeki deprem, Bodrum’da da hissedildi. Kısa süreli korkuya neden olan deprem, hasara yol açmadı.

YERİN 19 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, bugün saat 12.36’da merkez üssü Ege Denizi’nin Bodrum Akyarlar’ın 10 kilometre açığı olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

HASAR YOK!

Yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Bodrum ve çevresinde hissedildi.

Kısa süreli korkuya neden olan deprem hasara yol açmadı.

KORKUP, ÇOCUKLARINI OKULDAN ALDILAR

Deprem, Bodrum'un Yalı Mahallesi'nin yanı sıra ilçe merkezindeki Kumbahçe, Eskiçeşme ve Cevat Şakir mahallelleri ile çevre ilçelerden de hissedildi. Sarsıntı ile birlikte panik yaşanırken, Bodrumlular ev ve işyerlerini terkedip, açık alanlara ve parklara çıktı.

Can ve mal kaybı yaşanmazken, Kumbahçe Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu'na yakın bölgede oturan veliler, okula gelerek öğle tatilini de fırsat bilip, çocuklarını da alarak evlerine döndü.

Depremi otoparkta çalışırken hisseden İsmail Delice, "Bu kez çok şiddetli sarsıldık. Aralarda küçük sarsıntılar oluyordu ama bu hem şiddetliydi hem de uzun sürdü. Heyecanlandık" dedi.


En Çok Aranan Haberler