HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Bülent Arınç’ın damadı tutuklandı

Son dakika haberlere göre, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter tutuklandı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Yeter, daha önce KHK ile kamu görevinden alınmıştı

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında 2015'te yaşanan gerilimde ekrem Yeter'in adı gündeme gelmişti. Melih Gökçek 'fanatik paralelci' deyince gözler Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'e dönmüştü.

Melih Gökçek'in iddiaları sonrasında Arınç'ın damadı Ekrem Yeter sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, "Bana ve eşime paralel demişsin, eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa evet biz sonuna kadar paraleliz" demişti.

TUTUKLANDI

Sözcü gazetesinin haberine göre, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Yeter, daha önce KHK ile kamu görevinden alınmıştı. Gözaltı işlemleri tamamlanan Yeter tutuklandı.

Bülent Arınç ve damadı Ekrem Yeter bir aile fotoğrafında böyle yer aldı. Bülent Arınç 'ın kızı Ayşenur , Ekrem Yeter ile evli. Ayşenur - Ekrem Yeter çiftinin 14 yaşında Mehmet Akif isimli oğulları var.

DEMOKRASİ NÖBETİNDEN FOTOĞRAF

Ekrem Yeter, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine katılmış ve fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.


En Çok Aranan Haberler