HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Bursa, Muğla ve Kütahya'da korkutan deprem

Bursa'dan son dakika korkutan deprem haberi geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Gemlik Körfezi merkezli deprem 3,6 büyüklüğünde ve yerin 7.2 kilometre derinliğinde meydana geldi. Gemlik ve çevresinde hissedilen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi. Kütahya'nın Emet ilçesinde de 3,0, Muğla Milas'ta ise 3,6 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Son dakika! Bursa, Muğla ve Kütahya'da korkutan deprem

Bursa'dan son dakika korkutan deprem haberi geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Gemlik Körfezi merkezli deprem, yerin 7.2 kilometre derinliğinde meydana geldi. Gemlik ve çevresinde hissedilen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

KANDİLLİ'DEN REVİZE

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre ise, Gemlik Körfezi merkezli deprem, yerin 7.2 kilometre derinliğinde ve 3.6 şiddetinde meydana geldi. Gemlik ve çevresinde hissedilen depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi. Kandilli 3.2 olarak açıkladı depremin şiddetini 3.6 olarak revize etti.

EMET’TE KORKUTAN DEPREM!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Emet ilçesinde, saat 18.28’de yerin 6,4 kilometre derinliğinde 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Depremde herhangi bir can veya mal kaybı olmadığı belirtildi.

MUĞLA MİLAS'TA DA DEPREM

Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre Muğla'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

SON DEPREMLER


En Çok Aranan Haberler