HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Genelkurmay Başkanı Akar'dan flaş açıklama

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar yaptığı son dakika açıklamasında "Milletimizin ve devletimizin düşmanı olan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin bir biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi tamamen hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz" ifadelerini kullandı. Akar açıklamasında, 15 Temmuz'da sergilenen diriliş ve gazilik ruhunun, TSK'nın tüm faaliyetlerinde rehber ve ilham kaynağı olmaya devam ettiğini ifade etti.

Son dakika! Genelkurmay Başkanı Akar'dan flaş açıklama

Gelen son dakika haberine göre, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar açıklamalarda bulundu. Akar, "En son 15 Temmuz'da asil milletimizin topyekun olarak sergilediği diriliş ve gazilik ruhu; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün faaliyetlerinde rehberi ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir" açıklamasında bulundu.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE MÜCADELEYİ HUKUK NORMALARINA UYGUN OLARAK İCRA EDİYORUZ"

Akar, "Milletimizin ve devletimizin düşmanı olan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin bir biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi tamamen hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz" dedi. (AA)


En Çok Aranan Haberler