HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika haberleri ve güncel gelişmeler Mynet'te

Dünyada ve Türkiye'deki son dakika gelişmelerini Mynet.com'da bulabilirsiniz. Haber, Spor, Finans, Kadın, Magazin ve daha pek çok alanda son dakika haberleri Mynet'te...

Son dakika haberleri ve güncel gelişmeler Mynet'te

Anlık gelişmeleri ve son dakika haberleri anında öğrenmek istiyorsanız Mynet Haber sizin için doğru adres. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan ve milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen tarafsız Mynet.com'u hem masaüstünden, hem de mobil uygulaması ile cep telefonunuzdan takip edebilir, son dakika haberlerinden anında haberdar olabilirsiniz. İnternetten haber okumak isteyenlerin aradığı her şeyi bulabileceği Mynet.com'un tüm servisleri son dakika haberlerine ve anlık gelişmelere en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlayacak. Yıllardır internet üzerinden hizmet veren ve pek çok öncü projeye imzasını atan Mynet.com'da Haber, Spor, Finans, Otomobil, Kadın, Magazin, Sinema ve daha pek çok alanda son dakika haberleri bulabilirsiniz. Ayrıca eğlenceli vakit geçirmek istediğinizde ise anında Mynet Oyun'dan keyifli zaman geçirmenize yardımcı olacak oyunları oynayabilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Tarafsız ve doğru haberleri ile güncel, politika, dünya, yaşam, sağlık, ilginç haberler, günün özeti, teknoloji, gazeteler, eğitim, yurt haber gibi alanlarda içerikleri bulabileceğiniz Mynet Haber, bütün gelişmelerden anında haberdar olmanızı sağlayacak. Dileyenlerin video haber, galeri ve haber analizleri de bulabileceği Mynet Haber, birinci haber kaynağınız olacak. Mynet Spor'da ise futbol, basketbol, voleybol ve diğer sporlarla ilgili her şeyi bulabileceksiniz. Desteklediğiniz takımın haberlerini Mynet Spor'dan takip ederken, spor alanında son dakika haberleri de Mynet Spor'da bulacaksınız. Ayrıca spor magazin, video, galeri ve maçların canlı anlatımlarını da Mynet Spor'da bulabilirsiniz. Mynet.com'un servislerinden Mynet Finans'ta son dakika haberlerin yanında finans haberlerini, borsa, döviz, altın, faiz, forex, kredi, fon konularında aradıklarınızı bulabilirsiniz. Altın ve döviz kurunu 24 saat canlı takip edebileceğiniz Mynet Finans'ta bankaların kredi fırsatlarını öğrenebilir, banka faiz oranlarını kontrol edebilir, canlı borsa takibi yapabilirsiniz. Ayrıca konusunda uzaman kişilerin analizlerine göz atabilirsiniz.

Mynet Otomobil'de otomobil dünyasındaki en son gelişmeleri takip edebilirsiniz. Mynet Magazin'den magazin gündemindeki son dakika haberleri, tv-dizi haberlerini, ünlüler hakkında magazin galerini bulabilirsiniz. Ayrıca dizi fragmanlarını izleyerek, sevdiğiniz dizilerin yeni bölümleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Mynet Kadın'dan Astroloji'yi takip edebilir, günlük, aylık ve yıllık burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Aşk ve kişilik testlerini çözebilir, rüya tabirlerine bakabilir, hayata dair bilgiler, tüyolar edinebilirsiniz. Gebelik-Aile'den planlama, gebelik, doğum, yeni doğan, bebek, bebek-çocuk sağlığı ve gelişimi hakkında bilgi alabilirsiniz. Diyetler ve egzersizleri öğrenebilir, sağlık, güzellik-moda, aşk-cinsellik ve yemek konularında güncel bilgiler edinebilirsiniz. Mynet Sinema'dan ise son dakika haberleri, öğrenebilir, vizyondaki filmleri ve fragmanlarını görebilir, hangi film nerede ve hangi seansta öğrenebilirsiniz. Film arşivinden tüm filmler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Mynet Oyun'da ise binlerce oyun içerisinden istediğinizi oynayabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz! Bütün bunlar ve çok daha fazlasını Türkiye'nin portalı Mynet.com'da bulabilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler