HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika haberleri ve en son gelişmeler Mynet'te

Günün öne çıkan haberleri ve son dakika gelişmeleri Mynet.com'da! 25 Haziran tarihindeki tüm gelişmeleri, son dakika haberleri ve çok daha fazlasını Mynet.com adresinde bulabilirsiniz.

Son dakika haberleri ve en son gelişmeler Mynet'te

Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com'da son dakika haberlerini ve anlık gelişmeleri en hızlı ve doğru şekilde takip edebilirsiniz. Güncel, Politika, Dünya, Yaşam, Magazin, Sağlık, Finans, Kadın, Erkek, Spor, Sinema, Oyun ve Teknoloji alanlarında son dakika haberlerini bulabilirsiniz. Son dakika haberlerin yanı sıra Spor, Finans, Otomobil, Video, Oyun, Kadın, Magazin, Trend, Sinema, Arama, Astroloji, Bilen Kazanır, Cevaplar, e-Mail, Şehir Rehberi, Galeri, Hava Durumu, İlan, Kobi, gibi çok sayıda alan hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz Mynet.com'da aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Son dakika haberlerini aşağıda yer alan bağlantıdan 24 saat boyunca takip edebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bugünün öne çıkan haberlerine göre; sabaha karşı Kobani'ye sızarak saldırı düzenleyen IŞİD'in iki koldan geldiği, saldırının bir kolunun Türkiye tarafından gerçekleştiği iddia ediliyor. IŞİD saldırısında ağır yaralananların Suruç Devlet Hastanesi'ne getirildiği de belirtiliyor. Öte yandan Mersin’in Silifke İlçesi’nde dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamayan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar ölü bulundu. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Eskişehir'de, daha önceden ameliyatla kadın olan İranlı sığınmacı 23 yaşındaki B.H., gittiği evde kendisiyle zorla ters ilişkiye girdiğini öne sürdüğü İranlı sığınmacı Ehsan M.'den şikayetçi oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler