HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! HDP'li Pervin Buldan kaza geçirdi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Ankara'da trafik kazası geçirdi. HDP Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Pervin Buldan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Haberi alan HDP Milletvekili TBMM İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder ile eski milletvekilleri Ahmet Türk ve Sırrı Sakık hastaneye geldi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Ankara'da trafik kazası geçirdi.

Ankara Esat'ta şoförünün kullandığı aracın ticari taksi ile çarpışması sonucu kolu kırılarak Özel Güven Hastanesi'ne kaldırılan HDP Iğdır Milletvekili TBMM Başkanvekili Pervin Buldan'ın kolunun kırıldığı, ameliyata alınacağı öğrenildi. Haberi alan HDP Milletvekili TBMM İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder ile eski milletvekilleri Ahmet Türk ve Sırrı Sakık hastaneye geldi.

YARIN AMELİYAT OLACAK

Pervin Buldan'ı tedavi olduğu Güven Hastanesinde ziyaret eden TBMM İdare Amiri HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Pervin Buldan'ın durumuna ilişkin İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sayın Meclis Başkanvekilimiz Pervin Buldan'ın Esat civarında makam aracıyla giderken arkadan bir aracın çarpması sonucu bir yaralanma yaşadı. Sağ kolunda bir kırık var. Baş ve boyun tetkikleri devam ediyor. Hayati tehlikesinin olmadığı söylendi. Doktorlar yarın ameliyat için bir gün bekleme ihtiyacı gördüler. Yarın büyük bir ihtimalle operasyon geçirecek. Genel durumu iyi. Herkese selamı var" dedi.

İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler