HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: İstanbul'da çatışma çıktı!

İstanbul Fatih'te bulunan Aksaray metro istasyonunun yakınında iki Suriyeli grup arasında çatışma çıktı. Çıkan olayı ayırmaya çalışan bir polis memuru ve bir kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavga eden iki gruptan bir kaç kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Vatan Caddesi üzerinde saat 18.20 sıralarında meydana geldi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Vatan caddesi üzerinde Suriyeli iki grup arasında silahlı kavga çıktı.

O bölgede görevli Önleyici Hizmetler'de görevli polisler kavgaya müdahale ettti. Polisler ile Suriyeliler arasında çatışma çıktı. O sırada patlayan silahlardan bir kurşun polis memurunun bacağını isabet etti. Olayda 2 kişi daha yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hasatnesi'ne kaldırıldı. Kavga eden iki gruptan birkaç kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

"HALK SURİYELİ'Yİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ"

Polisin tabancaya bakarken yanlışlıkla bacağını vurduğunu iddia eden görgü tanığı Mustafa Erdoğan, "Silah sesleri geldi buradan, ondan sonra kaçtılar. Yolu geçerken bir tanesi burada vuruldu. Sonra köprünün oraya gittiler, köprünün orada bir tanesi 2-3 el ateş etti. 3 polis kaçtı. Polise ateş eden Suriyeli'nin silahı yere düştü. Polis üzerine atladı yakaladı. Daha sonra bir polis geldi tabancayı yerden aldı. Silaha bakayım derken polis kendini bacağından vurdu. Daha sonra halk Suriyeli'yi linç etmek istedi. Polisler kaçırdılar. İki tanesi yaralandı, 1'ni sağ götürdüler ama 1 tanesi öldü herhalde." dedi.

DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler