HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! İstanbul'da fabrika yangını

Son dakika haberine göre, Arnavutköy'de bir koli üretim fabrikasında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Öte yandan Fatih'te bir gecekonduda çıkan yangında ise müdahale etmek için gelen itfaiye ekipleri dar sokaklar nedeniyle yanan eve ulaşmakta zorluk çekti. Evleri yanan iki kadın fenalık geçirirken, komşuları da onları teselli etmeye çalıştı.

Arnavutköy'de bir karton fabrikasında çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor.

Yangın saat 14.30 sıralarında çıktı. İmrahor Mahallesi Aykız Sokak'taki karton fabrikasından alevler yükseldi. Çalışanlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin, yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

FATİH'TE İTFAİYENİN YANGINA MÜDAHALE ÇABASI

Fatih'te bir gecekonduda çıkan yangına müdahale etmek için gelen itfaiye ekipleri dar sokaklar nedeniyle yanan eve ulaşmakta zorluk çekti.

Ayvansaray'da tarihi surların yanında bulunan bir gecekonduda yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Dar ve çıkmaz sokağın sonunda bulunan eve itfaiye araçları ulaşamadı. Metrelerce hortum çeken itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Yangın, yandaki evlere sıçramadan söndürüldü. Evleri yanan iki kadın fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri kadınlara ilk müdahaleyi yaparken, komşuları da onları teselli etmeye çalıştı.

Herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler