HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gök gürültüsü‬, dolu, yağmur...‪İstanbul'da yağmur başladı. İstanbul hava durumu son dakika!

Gök gürültüsü‬, dolu, yağmur...Beklenen oldu...‪İstanbul'da yağmur başladı. İstanbul hava durumu son dakika ile gündemde. Şiddetli yağmur bekleyen İstanbullular dün itibariyle hazırlıklarına başlamıştı. Meteoroloji son dakika ile İstanbul'da şiddetli yağmur beklendiğini açıkladı. Peki İstanbul'da yağmur ne kadar sürecek? İşte İstanbul hava durumu bilgisi...

Gök gürültüsü‬, dolu, yağmur...‪İstanbul'da yağmur başladı. İstanbul hava durumu son dakika!

Meteoroloji uyarmıştı; gök gürültüsü‬, dolu, yağmur şu dakikalarda başladı. İstanbul hava durumu son dakika! İstanbul'da yağmur bekleniyordu. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre bu akşam ilk saatlerde Edirne ve Tekirdağ'ın güneyi ile gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul ve Kocaeli evrelerinde kuvvetli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde çok kuvvetli ve Şiddetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da hava durumu son dakika bilgisiyle açıklandı. İstanbul'da yağmur bekleniyor. Peki İstanbul'da yağmur saat kaçta başlayacak? İstanbul'da yağmur şiddetli mi olacak vatandaşlar bu soruları soruyor. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'da bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul'da önümüzdeki bugün yağışlı geçecek. Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre bugün sağanak yağış İstanbul’un yanı sıra, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu ve İzmir’in doğu ilçelerinde etkili olacak. Meteoroloji verilerine göre sıcak havalar birkaç günlüğüne mola verecek, hava sıcaklıkları düşecek. Türkiye’nin iç, batı ve kuzey kesimlerinin büyük bölümünde yağış bekleniyor. Yağışlarla beraber hava da birkaç derece serinleyecek. Yurdu etkisi altına alacak yağmur etkisini çarşamba gününe kadar sürdürecek. İstanbul'da yağmur bazı bölgelerde şu an başlamış durumda.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu, Trabzon, Giresun ve Rize çevreleri ile İzmir'in doğu ilçeleri, Isparta ve Balıkesir'in güney kesimleri ve Burdur'un güney ve doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla’nın Fethiye ile Antalya’nın Kaş ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA YAĞMUR BAŞLADI

Meteorolji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'da bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul'da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyı kesimleri ile Güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler