HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Marmaray 'acilen' boşaltıldı

Marmaray istasyonlarında “Sayın yolcularımız lütfen dikkat. Acil bir durum nedeniyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir” anonsu yapıldı. Son dakika haberine göre, yolcular peronlardan boşaltıldı. Bilgi almak isteyen yolculara ise polislerin bilgi veremeyeceklerini söyledikleri öne sürüldü. Yaşanan paniğin nedeni kısa sürede belli olurken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri ve Marmaray Yolcu Müdürlüğü'nden açıklamalar art arda geldi.

İstanbul’da Marmaray’da yolcular peronlardan boşaltıldı. Marmaray istasyonlarında yapılan anonslarda “Sayın yolcularımız lütfen dikkat. Acil bir durum nedeniyle tüm yolcuların peronları derhal terketmeleri gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı. Bilgi almak isteyen yolculara ise polisler bilgi veremeyeceklerini söylediler.

NEDENİ BELLİ OLDU

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri, yangın alarmındaki arızadan dolayı sistemi otomatik boşaltma alarmı verdiğini belirttiler. Bu nedenle sistemin düzeltilip Marmaray'ın yeniden normal ulaşıma açılacağını vurguladılar.

Marmaray Yolcu Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve seferlerin normal bir şekilde devam ettiği bildirildi.

YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI

Bu nedenle sistemin düzeltilip Marmaray'ın yeniden normal ulaşıma açıldığını vurguladılar.


En Çok Aranan Haberler