HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Melih Gökçek bu akşam istifa ediyor, işte Melih Gökçek'in yerine gelecek isim

Son dakika haberlere göre Melih Gökçek bu akşam istifa ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili son dakika haberleri art arda geliyor. Melih Gökçek’in bu akşamüzeri istifasını açıklayabileceği AK Partili Belediye Meclis üyeleri tarafından da açıklandı. Melih Gökçek’ten boşalacak koltuğa ise 28 Şubat döneminde, Sincan Belediye Başkanlığı yapan ve “Kudüs gecesi ile” gündeme gelen Bekir Yıldız’ın atanması bekleniyor.

Son dakika! Melih Gökçek bu akşam istifa ediyor, işte Melih Gökçek'in yerine gelecek isim

Son dakika haberlere göre Melih Gökçek bu akşamüstü istifasını duyuracak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yerine 28 Şubat döneminde düzenlediği Kudüs gecesiyle gündeme gelen Sincan eski belediye başkanı ve şu anki Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Yıldız'ın adı öne çıktı.

KUDÜS GECESİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, 31 Aralık 1996 günü belediye başkanlığını yaptığı Sincan ilçesinde düzenlediği “Kudüs gecesi”nden dolayı görevinden alınan ve yargılanmasının ardından cezaevine konulan Bekir Yıldız, o dönem ilçede içki satışını ve yılbaşı için hindi satışlarını yasaklatmasıyla da gündeme gelmişti.

ALTINDAĞ VE KEÇİÖREN BAŞKANLARININ İSMİ DE GEÇİYORDU

Gökçek’ten boşalacak koltuk için daha önce Altındağ, Sincan ve Keçiören Belediye başkanlarının adı geçerken bunların yerine Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinden olan, aynı zamanda belediye meclisinde AKP Grup Başkanvekili olan Bekir Yıldız’ın seçilmesinin öne çıktığı bildirildi. Öte yandan Melih Gökçek’e yakın isimler “Gökçek gibi biz de çekiyoruz. Ne olacağını bizler de bilmiyoruz. Başkan kimseyle de bu konuları konuşmuyor” dediler.

TWEET ATMAYI BIRAKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Twitter'da polemiklere girmeyi yasaklamıştı. Makam odasını topladığı belirtilen Melih Gökçek, hakkında her gün farklı bir iddia çıkmasına rağmen günlerdir tweet atmaması da dikkat çekiyor. Gökçek en son 13 Ekim'de tweet attı.

En Çok Aranan Haberler