HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Muğla'da aranan terörist kendini patlattı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir hücre evine düzenlenen operasyonda ‘teslim ol’ çağrısına olumsuz cevap veren terörist, Özel Harekat ve Jıpkın Komando Bölüğü mensuplarının eve girebileceğini düşünerek bombalı tuzak hazırlamaya başladı. Son dakika habere göre, teröristlerinden biri kurduğu tuzağın patlaması sonucu öldü.

Köyceğiz yakınlarındaki ormanlık arazide 5 gün önce 5 teröristi ölü ele geçiren güvenlik güçlerinin kaçan 2 teröristi arama faaliyeti sürdürdüğü sırada, Çayiçi Mahallesi'nde patlama olduğu ihbarı geldi.

Jandarma ekipleri, patlamanın meydana geldiği D.C'ye ait eve gitti. Ekipler, evin bahçesinde parçalanmış halde bir cesetle karşılaştı. Bahçedeki incelemesini sürdüren güvenlik güçleri, olayla 5 gün önce kaçan 2 teröristin bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR İZİN VERİLMEDİ

Henüz ulaşılamayan ev sahibi D.C'nin olay anında evde olup olmadığına dair bir bulguya da henüz rastlanılmadığı öğrenildi. Bölgeyi güvenlik çemberine alan jandarma ile polis ekipleri, giriş ve çıkışlara da izin vermedi. Bombalı eylem hazırlığında olduğu iddia edilen PKK’lı teröristin cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından cenaze aracına alınarak Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

GEÇTİĞİMİZ GÜN 4 TERÖRİST YAKALANMIŞTI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 4 Ekim'de yapılan yol kontrolünde 4 terörist ve 3 iş birlikçisi yakalanmış, bir gün sonra da Köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, kaçan 2 terör örgütü üyesini yakalamak için bölgede operasyon başlatılmıştı.

AA


En Çok Aranan Haberler