HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Söğütlüçeşme'de iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı!

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Son dakika habere göre, kazada 3'ü ağır 29 kişinin yaralandığı belirtilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası araçta sıkışan metrobüs şoförü kurtarıldı. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri durdu, yolcular metrobüs yolunda yürümek zorunda kaldı. Metrobüslerin kaldırılmasının ardından seferler normale döndü.

Kaza, Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs son durağında 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, son durağa yolcu indirmek için yanaşan bir metrobüs ile buradan yolcu alarak hareket eden başka bir metrobüs, son duraktaki virajı alamayarak kafa kafaya çarpıştı.

3'Ü AĞIR 29 KİŞİ YARALANDI

Kazada 3’ü ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı. Kazada metrobüs sürücülerinden biri araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılırken itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için uzun süre çaba sarf etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sıkışan sürücü yerinden çıkarılarak hastaneye kaldırılırken olaya ilişkin incelme başlatıldı.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Öte yandan kaza nedeniyle metrobüs seferleri bir süre durdu. Vatandaşlar metrobüslerden inip yürüyerek duraklara ulaşmaya çalıştı. Yapılan çalışmaların ardından kaza yapan araçlar çekilirken, seferler normale döndü.

İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler