HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Suikast hazırlığı yapan FETÖ mensuplarına operasyon

Balıkesir'de suikast hazırlığında oldukları değerlendirilen FETÖ/PDY mensubu 2 kişi yakalanırken, kullandıkları aracın bagajında yapılan aramada, çok sayıda kamuflaj ve asker kıyafeti, çelik yelek ve kelepçe gibi askeri malzemeler ele geçirildi. Öte yandan Yalova merkezli 21 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı. Aralarında muvazzaf askerlerinde bulunduğu çok sayıda kişi için gözaltı kararı var.

Son dakika! Suikast hazırlığı yapan FETÖ mensuplarına operasyon

SUİKAST HAZIRLIĞINDAKİ FETÖ'CÜLERE OPERASYON

Balıkesir'de, suikast hazırlığında oldukları değerlendirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) mensup 2 kişi yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, saldırı hazırlığında oldukları değerlendirilen FETÖ/PDY mensubu 2 kişi, kullandıkları araç ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Söz konusu aracın bagajında yapılan aramada, çok sayıda kamuflaj ve asker kıyafeti, çelik yelek ve kelepçe gibi askeri malzemeler, elektro şok cihazı, silahlar ve mermiler ele geçirildi.

Şüphelilerin sorguları devam ederken, hedeflerinin ne olduğuna ilişkin geniş çaplı operasyonun sürdüğü, operasyon kapsamındaki gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

YALOVA MERKEZLİ 21 İLDE OPERASYON

Yalova merkezli 21 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı. Aralarında muvazzaf askerlerinde bulunduğu çok sayıda kişi için gözaltı kararı var.

FETÖ'NÜN MEDYA YAPILANMASI DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 12'si tutuklu 13 sanığın "darbeye teşebbüs" suçundan yargılandığı davada, cumhuriyet savcısı tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar verilmesini talep etti.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada sanıkların savunmalarının tamamlanmasının ardından cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı.

Sanıkların "örgüt üyeliği" suçundan yargılandıkları dava dosyası ile bu dosyanın birleştirilmesini talep eden savcı, tutuklu sanıkların üzerine atılı kuvvetli suç şüphesinin varlığı ve kaçma şüphelerinin bulunması nedeniyle bu hallerinin devamına karar verilmesini istedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler