HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika transfer haberi: Selçuk İnan Beşiktaş'a mı gidiyor?

Selçuk İnan'ın Galatasaray'da durumu belirsizliğini korurken son dakika transfer haberlerine göre Beşiktaş'a transfer olabilir iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddia edilene göre Selçuk İnan'ın Beşiktaş'a transferinde Şenol Güneş'in de onay verdiği ve bunun üzerine teklifi yapılacağı söyleniyor. Peki Selçuk İnan Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Son dakika transfer haberi: Selçuk İnan Beşiktaş'a mı gidiyor?

Son dakika transfer haberine göre Selçuk İnan'a Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın. Galatasaray'da durumu belirsizliğini koruyan ve bu sene oynadığı mevkiye yapılan birçok transfer ile forma giyme şansı çok düşük olan Selçuk İnan için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi. Peki Selçuk İnan, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Burak Yılmaz'ın transferinden sonra Selçuk İnan'ın da Trabzonspor'a transfer olacağı yönünde iddialar yön değiştirdi. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Çubukçu, Galatasaray'da forma giyen Selçuk İnan'ın transfer gündemlerinde bulunmadığını bildirmişti. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bazı görüşmelerde bulunduklarını dile getiren Çubukçu, "Selçuk İnan, transfer gündemimize hiç gelmedi. Bu futbolcuyla hiç ilgilenmedik, talip olduğumuz şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor." dedi.

Bugün gündeme gelen yeni bir iddia ise transfer gündeminde bomba etkisi yaptı. Çünkü iddiaya göre Selçuk İnan, Beşiktaş'a transfer olacak şeklinde idi. TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Selçuk İnan'ın transferine onay verdiği ve bunun üzerine Beşiktaşlı yöneticilerin transfer teklifinde bulunacağı söylendi. Eğer Selçuk İnan, Galatasaray'dan bonservisini alırsa Beşiktaş'ın bu transfer için teklif yapacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler