HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! TSK'dan flaş açıklama: 16 terörist öldürüldü

Irak'ın kuzeyine dün düzenlenen hava harekatı sonucu 16 terörist öldürüldü. Ayrıca yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 760 kişi hudut birlikleri tarafından yakalandı.

Son dakika! TSK'dan flaş açıklama: 16 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yaptığı açıklamaya göre dün Ağrı'nın Karakoyunlu ilçesinde bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Tunceli'nin Merkezinde ise güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramasında bir adet mayın tespit edilerek imha edildi.

-HAKKARİ'DE İKİ ADET EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ-

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonda iki adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi. Çukurca ilçesinde ise güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramasında bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi.

-ŞIRNAK'TA ÜÇ ADET EL BOMBASI ELE GEÇİRİLDİ-

Şırnak'ta güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramalarında Cizre ilçesinde bir adet el yapımı patlayıcı madde tespit edilerek imha edildi. Güçlükonak ilçesinde ise üç adet el bombası ele geçirildi.

-ZAP BÖLGESİNE DÜZENLENEN HAVA HAREKATINDA 16 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ-

Irak'ın kuzeyinde bulunan Zap bölgesinde operasyon birliklerine saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatı sonucu 16 terörist öldürüldü.

-YASA DIŞI SINIR GEÇİŞİNDE BULULAN BİN 760 KİŞİ YAKALANDI-

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında bin 560 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında bir adet cep telefonu ile bir adet şarj cihazı ele geçirildi. Irak sınırında bir adet telsiz ile 15 bin paket sigara ele geçirildi. İran sınırında ise bir kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında bir adet binek hayvan ile 4 bin 800 paket sigara ele geçirildi. Öte yandan Yunanistan sınırında 196 kişi, Bulgaristan sınırında üç kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler