HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son depremler: Ege'de 4.5'lik deprem! Yaşanan son depremler için tıklayın

Ege'de deprem hareketlilikleri devam ediyor. Henüz 3 gün önce özellikle Muğla'da hissedilen Ege depremi ile ilgili artçı depremler devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin duyurusunagöre 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 20.09'te ölçülen Ege depremi ile ilgili detayları, yaşanan son depremler ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte son depremler ile ilgili gelişmeler...

Son depremler: Ege'de 4.5'lik deprem! Yaşanan son depremler için tıklayın

Son deprem, Ege bölgesinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin ölçümüne göre 4.5 olarak ölçülen yeni depremin merkezi Akyarlar - Bodrum olarak kaydedildi. Artçı deprem kategorisinde incelenen yeni deprem, 5.7 km aşağıda gerçekleşti. Saat olarak ise 20.09'da kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Muğla - Bodrum depremi sonrasında vatandaşlar geceyi sokaklarda, camilerde ve parklarda sabahlayarak geçirmişlerdi. Bölgede bazı elektrik hatları da koptu. Yaşadığı korku ve panik nedeniyle yüksekten atlama sonucu yaralanan bazı kişiler Bodrum Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı. Bazı hastanelerde acil servislerde yatan hastaların hastane dışına çıkartılarak tedavileri orada yapılmıştı.

EGE'DEKİ SON DEPREMLER

Ege Denizi'nin Gökova Körfezi'nde meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremin ardından büyüklükleri 3 ve 4,6 arasında olan 40 artçı sarsıntı meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde güncellenen bilgilere göre, Gökova Körfezi'nde saat 01.31'de 6,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 7,8 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Yaşanan son depremler buradangörüntülenebilir.

Az önce gerçekleşen son deprem, bir artçı deprem kategorisinde ve 4.5 büyüklüğünde. Derinliği ise önceki depremlere nazaran km olarak biraz daha yakın. Son deprem, 5.7 km derinlikte meydana geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler