HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son depremler! Kahramanmaraş'ta deprem oldu. Kahramanmaraş deprem detayları için tıklayın.

Son depremler bilgisine bugün sabah saatlerinde Kahramanmaraş da eklendi. Kahramanmaraş depremi bu sabah yaşadı. Son dakika bilgisine göre Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği son depremlerle ilgili bilgiler haberimizde.

Son depremler! Kahramanmaraş'ta deprem oldu. Kahramanmaraş deprem detayları için tıklayın.

Son depremler bilgisi Kahramanmaraş depremi ile güncellendi. Kahramanmaraş'tan korkutan deprem haberi geldi. Son dakika bilgisine göre, Pazarcık ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Türkiye son aylardır hiç olmadığı kadar deprem haberi alıyor. Ülkenin batısından doğusuna birçok ilde depremler meydana geliyor. Son olarak Egen Bölgesi'nde görülen ve 17 Ağustos Marmara Depremi haftasında kendini hatırlatan depremlere bir yenisi daha eklendi. Son depremler arasına Kahramanmaraş da eklendi. Kahramanmaraş depremi yaşadı.

Kahramanmaraş-Adıyaman sınırında sabah saat 07:30’da yaşanan deprem bölgede paniğe neden oldu. Depremin merkez üssü iki ilin sınır köylerine denk gelince AFAD ve Kandilli Rasathanesi farklı bilgiler açıkladı. AFAD’a göre; yerin 6.99 km derinliğinde oluşan 4.3 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana geldi. Kandilli’ye göre ise; yerin 6 km derinliğinde oluşan 4.4 büyüklüğündeki deprem Adıyaman’ın Haydarlı-Gölbaşı ilçesinde meydana geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler