HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soner Yalçın Asmalımescit'te

Odatv davasında tahliye edilen gazeteci Soner Yalçın, serbest kaldıktan sonra Beyoğlu’ndaki bir restoranda yemek yedi.

Soner Yalçın Asmalımescit'te

İSTANBUL (A.A) - Tutuklu yargılandığı "Odatv" davasında dün tahliye edilen gazeteci-yazar Soner Yalçın, Beyoğlu'ndaki bir restoranda dostlarıyla buluştu.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararının ardından 1 yıl 10 ay tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden çıkan Yalçın, tahliye edildikten sonra Beyoğlu Asmalı Mescit'deki bir restoranda, aile yakınları ve dostlarıyla bir araya geldi. Soner Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli milletvekili İlhan Cihaner, gazeteci Hakan Aygün, Ertuğrul Mavioğlu, Tuğçe Tatari ve Yalçın Bayer'in de aralarında bulunduğu 100-150 kadar arkadaşıyla yemek yiyerek, sohbet etti.

Yalçın'ın dostlarıyla restorandaki buluşması yaklaşık 5 saat sürdü. Çıkışta, basın mensuplarına, dostlarıyla sohbet ettiğini açıklayan Yalçın, şunları söyledi.

"Bizi içeri atanlar kalemimizi eğeceğimizi, kalemimizi kıracağımızı düşünebilirler. 26 yıllık gazeteciyim. Bundan sonra da gazeteciliğe devam edeceğim" diyen Yalçın, hayatının sonuna kadar gazetecilik yapmaya ve kitap yazmaya devam edeceğini söyledi.

Kendisi için değişen bir şey olmadığını belirten Yalçın şöyle konuştu:

"Gerçek ne ise, hakikat ne ise biz orada olacağız. Kim acı çekiyorsa, biz acı çekenin yanında olacağız. Gerçeği sadece halk ister. Dün nasıl halkın yanında gazetecilik yapıyorsam, aynı şekilde devam edeceğim. Hayatımda değişen bir şey yok" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler