HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sony Xperia Z3 Android 5.0 Lollipop'a geçiş yaptı

Sony Xperia Z3 işletim sistemini Android 5.0 Lollipop'a taşıdı. Kullanıcı yorumlarına göre Sony Xperia Z3'ün Android 5.0 Lollipop'a geçiş yapmasıyla telefondaki donma sorunu önemli ölçüde çözüldü.

Sony Xperia Z3 Android 5.0 Lollipop'a geçiş yaptı

Teknoloji meraklıları Sony'nin attığı adımları her zaman büyük ilgiyle takip ediyor. Sony tarafından geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Sony Xperia Z3, oldukça beğenildi. Ancak Sony Xperia Z3'te de Sony'den beklenen olmamış, Android 5.0 Lollipop işletim sistemine geçilmemişti. Bu anlamda rakiplerinden oldukça geri kalan Sony Xperia Z3 ile bu işletim sistemine geçiş yaptı. Tasarım açısından oldukça beğenilen, suya ve toza dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Sony Xperia Z3, bu gelişmenin ardından yeniden ilgi odağı oldu.

SONY XPERİA Z3 BATARYA PERFORMANSI İNCELEMESİ

Sony Xperia Z3 kullanıcıları uzun zamandır Android 5.0 Lollipop'a geçmeyi bekliyordu. Sonunda Sony beklenen adımı attı ve kullanıcılar işletim sistemini taşımaya başladı. Android 5.0 Lollipop uygulamasına geçilmesinin ardından bir çok hatanın ortadan kalkması kullanıcıları oldukça memnun etti.

Modern çizgisiyle oldukça şık bir görünüme sahip olan Sony Xperia Z'te, Sony mühendisleri tarafından telefon pillerinini daha verimli kullanabilmek için geliştirilen teknolojiler kullanıldı. Bunların arasında en çok dikkat çeken özellik ise Stamina modu. Sony Xperia Z3'ün pil kullanım süresi Stamina modu sayesinde inanılmaz derecede artıyor. Stamina moduna geçmek için Ayarlar bölümünde yer alan Güç Yönetimi seçeneğine tıklayıp ayarlamayı yapmannız gerekiyor. Bu mod ile Sony Xperia Z3'te internet bağlantısı askıya alınırken, ekrana dokunduğunuzda ise uygulamalar yeniden çalışmaya başlıyor.

Stamina modu telefon açılırken otomatik olarak çalıştırmasını sağlayabilirsiniz. İsterseniz pil seviyesi belli bir yüzdeye düştüğünde Stamina modunun devreye girmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte Genişletilmiş kullanımda cihazın perfromansını düşürerek pil süresini uzatmak mümkün. Daha fazlasını isteyen kullanıcılar Ultra stamina moduna geçebilirler. Bu mod uzun süre cihazınızı şarj edemediğiniz durumlarda kullanılabilir. Bu modu seçtiğinizde sadece telefon ve mesajlaşma fonksiyonlarını kullanabilirsiniz. Wifi ve 3g bağlantısı devre dışı olacaktır.

Gördüğünüz gibi birkaç basit dokunuş ile Xperia Z3’ün pil kullanım süresini inanılmaz derecede arttırmak mümkün. Zaten oldukça iyi bir pil performansına sahip olan Xperia Z3’ün bu özellikler sayesinde kullanıcısını çok daha fazla mutlu edeceği kesin.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler