HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medya: Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan mitinge Kılıçdaroğlu'na davetlerini yeniledi. Sosyal medya, Kılıçdaroğlu'nun mitinge katılımından yana.

Sosyal medya: Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya

Erdoğan ve Yıldırım'ın davetlerini yenilemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce açıkladığı Yenikapı mitingine katılmama kararını parti yönetimiyle yeniden değerlendireceğini söyledi.

Bu gelişmelerin ardından Kılıçdaroğlu'nun mitinge katılmasının olumlu bir gelişme olacağına inanan sosyal medya kullanıcıları, #KılıçdaroğluYenikapıya etiketiyle görüşlerini dile getirmeye başladı.

Bunun yanı sıra, dün Mynet'in başlattığı "

Kemal Kılıçdaroğlu Yenikapı'daki 'demokrasi mitingine' katılmalı mı?" anketine katılan binlerce kullanıcı da soruya %78 oranında evet cevabını verdi.

CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting için yaptığı daveti, CHP bugün yapacağı olağanüstü toplantıda görüşecek. Toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinge katılıp katılmayacağının açıklanması bekleniyor.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da yapılacak mitinge MHP Genel Başkanı .

Dün ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç'un Yenikapı mitingine katılacak MHP lideriyle ilgili "[

Bahçeli ömründe görmediği bir kalabalığa hitap edecek](https://www.mynet.com/cumhurbaskani-basdanismani-bahceli-yenikapida-omrunde-gormedigi-bir-kalabaliga-hitap-edecek-110102572698)" sözleri ortamı germiş, Malkoç da bu sözlerinden sonra özür dilemişti. Tayyip Erdoğan da başdanışmanın sözlerini

İŞTE SOSYAL MEDYADA #KILIÇDAROĞLUYENİKAPIYA ETİKETİYLE YAPILAN BAZI PAYLAŞIMLAR


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler