HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soylu'dan teşekkür turları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "Maalesef bugün Türkiye'de barajı aşmayacağı görülen bir partiye, CHP tarafından baraj aştırılmıştır. Bu açık ve nettir. Bütün rakamlar ortadadır. Bu seçimin ortaya çıkarttığı çok önemli sonuçlar vardır. Bu sonuçlardan biri de budur. İnanıyorum ki, milletimiz bunu çok güzel şekilde analiz ve tahlil etmiştir. Neyin ne olduğunu çok açık bir şekilde seçim sonuçları ortaya koymuştur"

İSTANBUL (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de barajı aşmayacağı görülen bir partiye CHP tarafından baraj aştırıldığını belirterek, "Bu açık ve nettir. Bütün rakamlar ortadadır. Bu seçimin ortaya çıkarttığı çok önemli sonuçlar vardır. Bu sonuçlardan biri de budur. İnanıyorum ki, milletimiz bunu çok güzel şekilde analiz ve tahlil etmiştir. Neyin ne olduğunu çok açık bir şekilde seçim sonuçları ortaya koymuştur." dedi.

Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Soylu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'ye bir 5 yıl daha yönetim hakkı verdiğini söyledi.

Bunun ülke, millet ve gelecek nesiller için çok önemli olduğunu ifade eden Soylu, "Belki de Türkiye için yeni bir milat, yeni bir başlangıç ve yeni bir heyecandır. İnanıyorum ki, tüm hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimiz çok güzel bir adım." diye konuştu.

Bakan Soylu, bir iki olayın haricinde ciddi sıkıntıların yaşanmadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bir demokrasi bereketi yaşandı. Bu demokrasi bereketi içerisinde Türkiye'nin her tarafında geçmiş seçimlere nazaran en olaysız ve sükunet içinde geçen bir seçim oldu. Gerek olay sayıları açısından gerek bize yansıyan hadiseler açısından en huzurlu seçim oldu. Bu da bizim en çok sevineceğimiz bir hadisedir. Bir de bütün dünyaya nazire olurcasına katılımı çok yüksek bir seçim oldu. Yine bu seçimde TBMM'de temsili açıdan milli iradenin yansıma oranı yüzde 98'in üzerindedir. Bu da milli iradenin temsili, çoğulculuğu açısından çok önemlidir."

Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi'nin demokrasi ve çoğulculuğu sağladığını dile getiren Soylu, "Maalesef bugün Türkiye'de barajı aşmayacağı görülen bir partiye, CHP tarafından baraj aştırılmıştır. Bu açık ve nettir. Bütün rakamlar ortadadır. Bu seçimin ortaya çıkarttığı çok önemli sonuçlar vardır. Bu sonuçlardan biri de budur. İnanıyorum ki, milletimiz bunu çok güzel şekilde analiz ve tahlil etmiştir. Neyin ne olduğunu çok açık bir şekilde seçim sonuçları ortaya koymuştur." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2019 Mart seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını ve AK Parti teşkilatlarının sahadan çekilmemesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Zaten bizim siyaset anlayışımız sahadan çıkmamaktır. Bu kampanyanın yerel seçimlere kadar devam ettirilmesi lazım. Çünkü 2019 Mart seçimleri de büyük bir hayati önem taşımakta. AK Parti, bugünkü başarısını yerel yönetimlerde atmış olduğu önemli adımlara borçludur. Onun için yerel yönetimde alınacak sonuçlar, 2023 hedeflerine ulaşma konusunda önemlidir. Onun için tüm teşkilatımızın 2019 Mart seçimlerine yönelik tüm projeksiyonlarını ortaya koymaları gerekiyor. Partimiz bir seçim daha kazandı. Milletimiz itibar etti. Teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Çok güçlü bir kampanya süreci yaşadıklarını ve halkın güçlü bir destek verdiğini aktaran Soylu, "Bu çalışma aşkını bundan sonra da göstereceğiz. Ben İstanbul'da 2. Bölge milletvekili olarak emrinize amadeyim. Verilen emanetin farkındayız. Gücümüzün yettiği süresince görevimizi yerine getireceğiz. Milletimizin desteğiyle büyük seçim zaferlerinin altına imza attık. Milletimize çok şey borçluyuz. Mart seçimleri önemlidir. Bunun için çok gayret, emek, ortak akıl ve birliktelik lazım. Aynı şekilde devam ettirmek gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ile çok sayıda partili hazır bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, buradaki programının ardından Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler