HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz 23. son bölüm izle: Tim müthiş operasyonla Agah'ı ele geçirdi!(Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 23. bölümü ile nefesleri kesti. Star TV'nin çok izlenen dizisi Söz son bölümü müthiş operasyonları ile izleyenleri adeta ekrana kilitledi. Heyecanla izlenenen Söz 23. bölümde Tim, bataklığın içinden köylüleri kurtardıktan sonra Agah ile Çolak'ın toplantı mekanına baskın yapıyorlar ve Agah ele geçiriliyor. Diziden sonra Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Söz 23. son bölümü kesintisiz olarak haberimizden izleyebilirsiniz.

Söz 23. son bölüm izle: Tim müthiş operasyonla Agah'ı ele geçirdi!(Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 23. bölümü dün akşam Star TV'de ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Söz son bölümünde heyecan dorukta idi. Soluksuz olarak izlenen dizinin başında Tim, Çolak tarafından bataklığa sürüklenen köylünün kurtarılması ile başlıyor. Diğer yandan Yavuz Üsteğmen'in gelmeyeceğini duyan avukat vazgeçiyor ve Bahar'a birşey yapmadan evden çıkıyor. Peki Söz son bölümde neler oldu? Söz 23. son bölümü haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ 23. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümü Tim'in köylüleri bataklıktan kurtarması ile başlıyor. Geçen bölümde teröristlerin deposunu ihbar eden köylüleri cezalandırmak için Çolak, bataklığa sürüklemişti. Tim bunun istihbaratını alınca zaman kaybetmeden yola çıktı. Agah'ın kimse çıkmasın diye koyduğu teröristleri temizledikten sonra sıra köylüleri kurtarmaya geldi. Tim köylüleri teker teker bataklıktan kurtarır. Fakat vurulan teröristlerden birisi Keşanlı'nın köylülerden birini kurtarırken ateş eder ve kulağından vurur. Keşanlı zor da olsa bataklıktan çıkarılır.

Söz 23. bölümde Tim, bu sefer büyük bir operasyon düzenliyor. Amaç, Agah ile Çolak'ın bazı dış güçlerle birlikte düzenleyeceği toplantıyı basarak onları ele geçirmektir. Agah ile Çolak ise bu dış yabancı güçlerle sözde terör örgütleri, bölgenin yeni sınırını çizmek istemektedirler. Bu çok gizli ve tehlikeli operasyon öncesi Tim, büyük bir hazırlık içine girer. Girecekleri bölgenin çok iyi korunduğu düşünülür ve ekip buna göre tatbikat düzenler. Daha sonra harekete geçen Tim, nefesleri kesen operasyona girişir. Sessiz ve derinden ilerleyen Tim, bölgedeki nöbetçileri teker teker temizler ve toplantının yapıldığı yere kadar ilerler. Toplantı sırasında büyükelçi video gösterimini başlatır ama Tim'in büyük süprizi ile karşılaşır. Çolak tehlikenin farkına varır ve kaçmak ister. Tim ise içeri girmek için hazırlığını yapmaktadır.

Söz son bölümde Tim içeri girdiği sırada büyükelçi herkesi arka kapıdan dışarı kaçırır ve Tim'in karşısına dikilir. Amacı onları politik yolla korkutmak ve diğerlerine zaman kazandırmaktır. Fakat Yavuz Üsteğmen büyükelçiyi kenara çekerek Agah ile Çolak'ın peşine düşer. Agah ile Çolak dışarı çıkınca ayırılırlar. Agah tam arabayı çalıştıracağı sırada Başçavuş Ateş'i karşısında bulur. Az sonra ise Yavuz Üsteğmen çıkagelir. Ve Agah kıskıvrak yakalanır. Şu ana kadar yayınlanmayan Söz yeni bölüm fragmanını haberimizdeki linkten takip edebilirsiniz. Söz 23. son bölümü ise aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Söz 23. son bölümü izlemek için tıklayınız

SÖZ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Bataklıktaki köylüleri çıkarmak için canları pahasına mücadele eden Tim için tehlike henüz geçmiş değildir. Hiç beklemedikleri bir anda ölümün eşiğine geleceklerdir.

Tetikçi ile baş başa kalan Bahar ise ondan kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Yavuz’u da bu durumdan haberdar etmesi ile Tim ve Tetikçi karşı karşıya gelir. Yavuz ise Tetikçinin kendisi ile ilgili büyük bir sırrı sakladığından habersizdir.

Bir türlü haber alınamayan Hafız, herkesten habersiz, uzun bir yolculuğa çıkarken, Erdem’e gelen bir istihbarat ile Tim, sınır ötesindeki büyük bir operasyon için hazırlıklara başlar.

Büyük planın en önemli iki ismi Agâh ve Çolak sözde yeni devletin yol haritasını çıkarmak üzere yabancı güçlerle bir araya gelir. Yavuz önderliğindeki Tim toplantı yerini bulabilecek midir?

Söz yeni bölüm fragmanı için tıklayınız

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler