HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz 24. son bölüm izle: Keşanlı kurtuldu mu? (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 24. bölümü izleyenleri dün akşam Star TV başına kilitledi. Heyecanlı sahneleriyle soluksuz izlenen Söz son bölümde Tim'in Agah'ı sınırı geçirerek yargıya teslim etmeleri gerekirken Türk büyülelçiliğine sığınmaları ve Çolak tarafından çevreleri sarıldığı için ölüm kalım savaşı şeklinde geçer. Yaklaşan bomba yüklü aracı durdurmak için her yolu deniyorlar. Keşanlı ise aracın koltuğuna geçerek uzaklaştırmak isterken araç patlatılıyor. Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor.

Söz 24. son bölüm izle: Keşanlı kurtuldu mu? (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 24. son bölüm dün akşam ekrana geldi. Geçen bölümdeTim'in Agah'ı mühtiş bir operasyon sonrasında ele geçirdi. Şimdi ise Agah'ı Türkiye sınırına sokmak ve adalete teslim etmek zorundadırlar. Fakat Çolak'ın Tim'i sıkıştırmasıyla ekip kendini Türk büyükelçiliğine atar. Çolak ve teröristler tarafından etrafı kuşatılan büyükelçilikte ekibi başka bir tehlike daha beklemektedir. Bomba yüklü araç büyükelçiliğe doğru hızla yol almaktadır. Durdurmak için insanüstü çaba harcayan Tim, bir yandan da teröristlerle muharebe etmek zorunda kalırlar. Aracı durdurmak ekibin keskin nişancısı Feyzullah'ın atışı ve iğne deliğinden geçirdiği mermi ile şöförü vurmasıyla ile olur. Fakat henüz tehlike geçmemiştir.

Söz son bölümde bomba yüklü araç, teröristler tarafından yoğun ateşe tutuluyor. Amaçları aracı patlatmaktır. Çolak, kendisine gelen telefon sonrasında olay yerini terkeder ama adamlarına taş üstüne taş bırakmayın şeklinde emir verir. Bu sırada bazukanın hedefine giren bomba yüklü aracı oradan çıkarmak için Keşanlı araca biner. Tam aracı uzaklaştırdığı sırada teröristler bazukayı ateşliyor ve araç patlıyor. Tim, o kadar seslenmesine rağmen Keşanlı'dan ses çıkmıyor. Şimdi Söz 25. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Söz son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Söz 24. son bölümü izlemek için tıklayınız

SÖZ 24. SON BÖLÜM ÖZETİ

Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer... Agâh’ı yakalamayı başaran Tim’in bir sonraki hedefi onu güvenli bir şekilde Türkiye’ye getirmektir. Sınır ötesinde, Ortadoğu’nun en tehlikeli bölgelerinden birinde olan Tim için zorlu bir yolculuk başlayacaktır.

Büyükelçi ve Çolak, Agâh’ı geri almanın planlarını yapmaktadır. Bölgedeki tüm adamlarını toplayan Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer.

Kamptaki mültecilerde ortaya çıkan bazı belirtiler Bahar’ı ciddi bir tehdidin ortasında bırakırken Eylem ise verdiği kararların bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır.

Çolak ve adamları Tim’in sınırı geçmemesi için elinden geleni yapar. Onun bu hamlesini savuşturmak isteyen Yavuz ve Tim, Türk Büyükelçiliğine ulaşmaya çalışır. Fakat Çolak kolay vazgeçmeyecektir. Sınır ötesindeki bu Türk toprağı, korunması gereken bir kaledir artık.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler