HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz 25. bölüm 2. fragmanı izle: Yavuz'a annesinin ölümü ile ilgili şok gerçek!

Söz 25. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Heyecan fırtınası şeklinde geçen son bölümden sonra ekip bu sefer de isim listesi peşine düşüyor. Konsoluktan kaçırılan isim listesinin yabancı ellere geçmemesi için Tim adeta zamanla yarışıyor. Yavuz Üsteğmen, annesinin ölümüne dair şok edici bir gerçeği öğreniyor. İşte Söz 25. bölüm 2. fragmanı...

Söz 25. bölüm 2. fragmanı izle: Yavuz'a annesinin ölümü ile ilgili şok gerçek!

Söz 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı ve dizinin hayranarı tarafından göz kırpmadan izlendi. Son bölümde Agah'ı Türkiye'ye getirmek için yola çıkan ve konsolusluğa sığınan tim, bombalı araç tehdidini de Keşanlı'nın cesareti ile bertaraf ettiler. Fakat tim için daha henüz herşey bitmedi. Agah'ı sapasağlim teslim eden tim, şimdi ise konsolusluktan sızdırılan bir isim listesinin peşine düşüyor.

Söz 25. bölüm 2. fragmanında operasyona çıkan ekipten Keşanlı'nın dövüş sahnesi, izleyenleri büyüledi. İsim listesi için zamanla yarışan ekip, görev için koşturururken Eylem de casusluğa devam ediyor ve diğer tarafa liste ve time dair bilgileri aktarıyor. Söz yeni bölümde Yavuz Üsteğmen'in annesi ile ile şok edici bir gerçeği öğrenecek. İşte Söz yeni bölüme dair 2. fragmanı...

SÖZ 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...

Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir.

Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.

Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh’ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.

Yayın Günü: 11 Aralık Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler