HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz yeni bölüm izle: 22. bölümde Tim silahlandırılan sivillerle karşı karşıya!

Çolak'ın hain planı Söz yeni bölümde Tim'i sivillerle karşı karşıya bırakacak. Tim, Çolak'ın silahlandırdığı ve kışkırttığı sivillerle yüzleşmek onları bu hatadan döndürmek zorunda. Sözcü 22. bölümde Tİm'in üstündeki sorumluluk çok daha ağır. Bakalım Tim bu krizi nasıl çözecek ve Çolak'ın bu bölücülüğüne nasıl cevap verecek? İşte Söz dizisi yeni bölümden detaylar ve diziyi internetten izleme bağlantısı...

Söz yeni bölüm izle: 22. bölümde Tim silahlandırılan sivillerle karşı karşıya!

Çolak son bölümde yaşanan acı dolu olaylar izleyicileri ağlattı. Söz 22. yeni bölümde de izleyicileri gergin bir yüzleşme bekliyor. Söz yeni bölümde Çolak, sivilleri kışkırtıp onlara silah verecek ve bu silahların namluları Türk ordusuna dönecek. Bu kandırılmış sivillerle de yüzleşmek Tim'in görevi. Tim, namluların karşısına çıkıp onları bu hatadan geri döndürmek durumunda... Bakalım Çolak'ın hain planına karşı Tim bu sefer ne yapacak?

SÖZ 22. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşecek. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gidecek ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacak.

Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya erişecek. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivilleri kışkırtacak.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşacak. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersiz.

Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirecek. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilecek. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekiyor.

SÖZ DİZİSİ İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Bu akşam Söz 22. yeni bölümü internetten izleyecekseniz aşağıdaki bağlantı ile Star TV'nin online canlı yayına erişebilir ve diziyi 20.00'de cep telefonu, bilgisayar, tablet vb. ile izleyebilirsiniz.

Söz 22. bölümü izlemek için tıklayınız (Star TV 20.00)

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tim’i kurtarmak üzere restorana giden Yavuz, telefonda duyduğu silah sesiyle dehşet kapıldı. Çolak ise bu arada amacına ulaştığını düşünerek restorandan ayrılmaya hazırlanmaya başladı. Ancak kaçmak sandığı kadar kolay olmadı.

Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düştü.

Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için iyice sorun yarattı. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret ettş ama bu sefer Agah’ın yapabileceği bir şey yok.

Ahmet Kartal’ı bulmak için kadının izini süren Tim, uzun bir takibe girdi. Söz son bölümde Hafız’ı çok zor bir sınav bekliyordu ki bu sınav Melek, Hafız ve Tim için büyük bir acı ile sonuçlandı.

SÖZ SON BÖLÜME İZLEYİCİLERİN TEPKİLERİ

İzleyeciler son bölümde Hafız ve Melek'in akıbetine oldukça üzüldüklerini dile getirdiler. Ancak kimleri Hafız gibi bir özel hareketçının Melek'i vurmasını mantıklı bulmadılar. Tüfeğin Melek'in sadece omzuna asılı olması yani elinde olmaması nedeniyle sahnenin zorlama olduğu düşünülüyor.

Kimileri de bu eleştiriye ek olarak Türk askerinin fazlaca beceriksiz gösterildiği, Çolak'ın çok abartıldığı ve bu şekilde Türk askerine kendi karısını vurdurmasının mümkün olmayacağını söyleyerek sert bir şekilde eleştiriyorlar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler