HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SSK gün sorgulama işlemi e-Devlet sisteminde

SSK gün sorgulama işlemi artık e-Devlet Kapısından gerçekleştirilebiliyor. e-Devlet'ten SSK gün sorgulama yaparak emeklilik hakkında, prim ve gün sayısı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

SSK gün sorgulama işlemi e-Devlet sisteminde

Vatandaşlar SGK, SSK gün sorgulama işlemlerini nereden ve nasıl yapacaklarını merak ediyorlar. Tüm dünyayla birlikte Türkiye'de internet kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Ülkemizde internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte çok sayıda işlem artık e-Devlet Kapısı adı verilen sistem üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu kapsamda SSK gün sorgulama işlemi de e-Devlet'te vatandaşların gerçekleştirebilecekleri işlemler arasında yer alıyor. SSK gün sorgulama işleminizi e-Devlet'ten gerçekleştirerek istediğiniz evlakları görüntüleyebilir, bilgi sahibi olabilir ya da dilerseniz SSK gün sorgulamanızın ardından evrak çıktısını alabilirsiniz.

SSK gün sorgulama, hesaplama işlemlerinin e-Devlet kapısına taşınmasının ardından vatandaşlar rahatladı. İstedikleri zaman, ister iş yerinde isterlerse evde otururken artık e-Devlet sistemi sayesinde SSK gün sorgulama ve hesaplama işlemlerini yapabiliyor. Üstelik bu işlemleri bir kaç dakikada gerçekleştirirerek hem zamandan tasarruf etmiş olunuyor, hem de istenilen anda istenilen bilgiye erişilmiş oluyor.

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SSK gün sorgulama ve hesaplama işlemi sayesinde çalışmış olduğunuz günlerin hizmet dökümlerini görebilir, ne kadar süre çalıştığınızı ya da ne kadar süre daha çalışmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

SGK, SSK gün sorgulama ve hesaplama işlemini e-Devlet sisteminden gerçekleşitirmeniz için öncelikle e-Devlet Kapısına giriş yapacağınız bir şifrenizin olması gerekmektedir. Bu şifreyi de PTT şubelerinden temin edebilir ve size verilen şifre ile T.C. Kimlik Numaranızı kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. SSK gün sorgulamanın yanı sıra pek çok işlemi de gerçekleştirebileceğiniz e-Devlet sayesinde uğraşmadan ve vakit harcamadan işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler