HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Star Tv yaz dizileri rekor kırıyor

Star Tv'nin yaza özel dizileri izleyicilerinin beğenisini kazanıyor. Star Tv yeni dizileri; Kiralık Aşk, Tatlı Küçük Yalancılar ve Çilek Kokusu özellikle gençlerin ilgisini kazanıyor.

Star Tv yaz dizileri rekor kırıyor

Türkiye'nin en fazla izlenen televizyon kanallarından olan Star Tv'de yaz sezonunda da birbirinden iddialı diziler ekrana gelmeye devam ediyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı Kardeş Payı ile Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Medcezir, Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı, Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat'ın başrollerini paylaştığı Güzel Köylü dizilerinin final yapması, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın Paramparça, Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in başrollerinde yer aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinin ise sezon finali yapmasının ardından Star Tv yaz sezonu için yeni dizilerle devam ediyor. Her zaman iddialı dizileri bünyesinde bulunduran Star Tv'nin yaz sezonunda yayınlayacağı üç dizi de oldukça beğenildi. Tatlı Küçük Yalancılar, Çilek Kokusu ve Kiralık Aşk dizileri yaz boyunca izleyicilerle Star Tv'de buluşmaya devam edecek.

KİRALIK AŞK

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk'ün paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin kadrosunda Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter, Melisa Giz Cengiz, Hikmet Körmükçü, Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Onur Küçüktopçu, Osman Akça ve Ender Sakallı yer alıyor. Defne (Elçin Sangu) ile Ömer (Salih Bademci) arasında filizlenen aşkı konu alan Kiralık Aşk dizisi izleyenlerin gönlünü ilk bölümüyle çalmayı başardı. Yaz aylarında romantik-komedi türünde dizi izlemek isteyenler Star Tv'nin yeni dizilerinden Kiralık Aşk'ı tercih etmeye başladı.

ÇİLEK KOKUSU

Star Tv'nin yaz aylarında içinizi kıpır kıpır edecek dizisi Çilek Kokusu, ilk bölümüyle beğeni topladı. Başrollerini Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in paylaştığı Çilek Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda Mert Ekin Daymaz, Gözde Kaya, Laçin Ceylan, Mahir Günsıray, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Anıl Çelik, İdil Svritepe, Utku Ateş, Uğur Demirpehlivan yer alıyor. Çilek Kokusu dizisinde; birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara sahip olan Aslı ve Burak sürpriz bir şekilde tanışırlar. Birbirlerini bir daha hiç görmeyeceklerini düşünürlerken, Aslı, Burak ve Volkan, Bodrum'da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düşerler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum'da da bırakmaz.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR

Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Merve Çağıran'ın yer aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin konusu ise şöyle: Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.
Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.
Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz.

STAR TV HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler