HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süleyman Aslan ve Mustafa Demir'in ilk görüntüleri ortaya çıktı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ise sağlık kontrolünden sonra görüntülendi.

Operasyon sırasında gözaltına alınan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ise sağlık kontrolünden sonra görüntülendi.

İstanbul’da bu sabah yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden aralarında Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da bulunduğu kişi sağlık kontrolüne getirildi. Suç delilleri ve incelenecek hard disklerin emniyet müdürlüğüne getirilmesine devam ediliyor.

İstanbul polisinin bu sabah düzenlediği, aralarında bakan çocukları ve iş adamlarının da bulunduğu 52 kişinin gözaltına alındığı operasyonda şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi. Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ile İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Günseli Aybay’ın da aralarında bulunduğu kişi akşam saatlerinde ikinci kez sağlık kontrolünden geçirildi.

Arslan ve Aybay ile birlikte 2 şüpheli daha sağlık kontrolüne getirildi. Çıkışlarının ardından yaklaşık yarım saat sonra ise 19 kişi 2 polis midibüsü ile sağlık kontrolüne getirildi. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler emniyete geri götürüldü. Öte yandan yapılan operasyonla ilgili incelenecek olan bilgisayar hard diskleri ve suç delilleri emniyet müdürlüğüne getirilmeye devam ediyor.

Dün düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında gözltına alınanlar arasında Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan da bulunmuştu. Polis ekipleri Ataşehir'de bulunan Halk Bankası Genel Merkezi'nde arama yapmıştı.

Banka dün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) saat 15.18’de açıklama yapmıştı. Açıklamada, “Görsel ve yazılı Basında yer alan haberlere konu işlemlerle ile ilgili olarak yürütülen adli soruşturma kapsamında Bankamızdan bilgi ve belge talep edilmiştir. Bankamız, olağan faaliyetlerini sürdürmekte olup gelişmeler hakkında kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir” deniliyordu.

MUSTAFA DEMİR DE GÖRÜNTÜLENDİ
Mustafa Demir sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul'da dün sabah yapılan operasyonda gözaltına alınan aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de bulunduğu şüpheliler bugün sabah saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastasi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler