HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süleyman Demirel hastaneden evine geçti

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel’in hayatını kaybettiği hastaneden ayrıldı. Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Demirel doktorlardan bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Demirel, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Başkent Hastanesi’nde yaşamını yitiren eşi Nazmiye Demirel’in yanına geldi. Girişte açıklama yapmayan Demirel, doktorlardan bilgi aldı. Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Demirel, taziyeleri kabul etmek için Güzin Sokak’ta bulunan evine geçti.

DEMİREL’İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Nazmiye Demirel’in hastalandığı 4 Aralık 2010 tarihinden itibaren tedavilerini yürüten doktoru Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu açıklama yaptı. Nazmiye Demirel’in kendilerine Alzheimer hastalığı ve sıvı elektrik bozukluğu nedeniyle geldiğini söyleyen Müderrisoğlu, kanındaki oksijenin azalması nedeniyle tüm çabalara rağmen saat 22.27’de hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gazetecilerin Süleyman Demirel’in sağlık durumu ile ilgili sorusuna ise Müderrisoğlu, çok üzgün olduğunu ancak sağlık durumunun şu an iyi olduğunu ifade etti. Müderrisoğlu, Süleyman Demirel’in hastalığı sebebiyle en son bir buçuk ay önce Nazmiye Demirel ile yüz yüze görüştüğünü kaydetti.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler