HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suna Vidinli'nin NTV'deki görevine son verildi

"Suna Vidinli ile Panorama" adındaki programın sunuculuğunu yapan Suna Vidinli'nin NTV'deki görevine son verildi. Suna Vidinli görevine son verildiğini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Suna Vidinli'nin NTV'deki görevine son verildi

Doğuş Medya Grubu'na ait televizyon kanallarından NTV'de Suna Vidinli ile Panorama adlı programın sunuculuğunu yapan Suna Vidinli, kanaldaki görevine son verildiğini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Hem İngilizce hem de Türkçe olarak tweet atarak takipçilerini konu hakkında bilgilendiren Suna Vidinli, "Böyle dönemlerde elde ettiklerimizle değil, tamah etmediklerimizle hatırlanmak nasip olsun" ifadelerini kullandı.

Doğuş Medya Grubu kanallarından NTV'de "Suna Vidinli ile Panorama" adlı programın sunuculuğunu yapan Suna Vidinli'nin kanaldaki görevine 15 Aralık'ta son verildi. Başarılı sunucu NTV'deki görevine son verildiğini sosyal medya üzerinden attığı tweetle takipçilerine duyurdu. Suna Vidinli İngilizce ve Türkçe olarak attığı tweetinde, "NTV'den bugün çıkışım verilmiş. Onur duydum. Böyle dönemlerde elde ettiklerimizle değil, tamah etmediklerimizle hatırlanmak nasip olsun" ifadelerini kullandı.

Suna Vidinli tarafından atılan tweet pek çok kullanıcı tarafından retweetlendi ve favorilere eklendi. Suna Vidinli, programının 20 Ekim 2013 tarihinden bu yana NTV'de "Suna Vidinli ile Panorama" adlı programın sunuculuğunu yapıyordu.

SUNA VİDİNLİ KİMDİR?

Suna Vidinli, 1978 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Georgetown Üniversitesi School of Foreign Service'de Siyasal Bilgiler ve İslami Bilgiler bölümünde okudu. Üniversitede lisans eğitimini tamamlamasının ardından Harvard Üniversite, Uluslararası İlişkiler bölümü üzerine master yapan Suna Vidinli, ardından Türkiye'ye döndü. Suna Vidinli sırasıyla Doğan , Ciner ve Çalık gruplarında Dış İlişkiler Direktörü (CCO) olarak görev yaptı ve New York Times Türkiye Yayın Danışmanlığı görevini yürüttü. Kanal D, CNN Türk ve Habertürk kanallarında haber programları hazırlayıp sunan Suna Vidinli, son olarak NTV'de "Suna Vidinli ile Panorama" programının sunuculuğunu yaptı. Suna Vidinli ayrıca Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) ve Türk İş Kadınları Derneği (TİKAD) Yönetim Kurulu üyeliği yapıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler