HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Süper kahraman'ın şovuna polis izin vermedi

Bursa'da yaşayan ve kendine özgü bayraklarla donattığı eski model otomobiliyle yaptığı eylemlerle tanınan Abdul Uzun, kent meydanında konuşma yaparken polisler tarafından uzaklaştırıldı.

'Süper kahraman'ın şovuna polis izin vermedi

Bursa’da,kendisini 'Türkiye’nin Süper Kahramanı' olarak tanımlayan ve geçen ocak ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne otomobiliyle giderek “Hepiniz dışarıya çıkın darbe yapıyorum” demesi üzerine uzaklaştırılan dönerci ustası Abdul Uzun’un kent meydanında yaptığı konuşma da polis tarafından yarıda kesildi. Uzun, bölgeden uzaklaştırıldı.

Merkez Yıldırım İlçesi’nde yaşayan ve kendine özgü bayraklarla donattığı eski model otomobiliyleyaptığı eylemlerle tanınan Abdul Uzun, kent meydanında konuşma yaparken polisler tarafından uzaklaştırıldı. Otomobiline taktığı ses sistemi vatandaşlara seslenen Uzun, “Askerlik dönemimde PKK’ya 15 bin mermi sıktım. Ayrımcılığa gerek yok birlik olalım, kardeşçe yaşayalım” diyerek başladığı konuşmasına “18 bin lira para yatıran askerlik yapmayacakmış, gariban çocuğumu yapacak adalet mi bu, pazartesi günü Meclisi bastım, boşaltmaya gittim, darbe yaptım” dedi.

Üniversite bitirmiş iki milyon gencin sokaklarda işsiz gezdiğini söyleyen Uzun, “Bu gençler bonzai batağına sürükleniyor. Bu gençlere kim sahip çıkacak yazıklar olsun kula kulluk edene yazıklar olsun” diyerek Orhan Gencabay’ın şarkısını seslendirdi.

Uzun, kendisini dinleyen vatandaşlar arasında gördüğü bir çocuğu göstererek “Eğer bu çocuk simit istediğinde anne ve babası bir simiti alamıyorsa bu ülkede bir sorun var demektir” diye konuştu. Konuşmasını yaptığı sırada yanına gelen polisler tarafından konuşması yarıda kesilen Abdul Uzun, otomobiline bindirilerek kent meydanından uzaklaştırıldı

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler