HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig puan durumu - 12. hafta Süper Lig maç sonuçları (BeIN Sports Lig TV maç özetleri)

Süper Lig'de son puan durumu ne oldu? Süper Lig 12. haftası bu akşam oynanacak tek maç ile tamamlanacak. Kapanış maçında Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Süper Lig 12. haftasında şu ana kadar 24 gol atıldı. Haftanın en önemli maçında Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek aralarındaki puan farkını kapattı. Peki son puan durumu ne oldu? İşte Süper Lig puan durumu, haftanın maç sonuçları ile Lig TV maç özetleri izleme bağlantısı...

Süper Lig puan durumu - 12. hafta Süper Lig maç sonuçları (BeIN Sports Lig TV maç özetleri)

Süper Lig 12. haftası, bu akşam oynanacak Kardemir Karabükspor - Kasımpaşa maçı ile tamamlanacak. Halil Umut Meler'in yönetececeği maç saat 20.00'da başlayacak. Kapanış maçı öncesinde Karabükspor, 11 puanla 15. sırada yer alırken Kasımpaşa, 12 puanla 14. sırada yer alıyor. Süper Lig 12. haftasının en önemli maçı Cumartesi günü oynandı ve Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Aralarında 3 puan fark olan iki takımın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştıkları maçta beklenmedik bir sonuç çıktı. Sezona çok iyi başlayan fakat büyük takımları ile oynadıkları maçlarda puan kaybeden Galatasaray, Medipol Başakşehir karşısında adeta dağıldı. Adebayor, geçen sezon olduğu gibi Galatasaray maçında bir kez daha hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta Başakşehir, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Bu sonuç sonrasında Başakşehir ile Galatasaray arasında puan farkı kalmadı.

Süper Lig'de dün oynanan maçlarda Fenerbahçe, Trabzonspor, Kayserispor ve Alanyaspor galip geldiler. Lige kötü başlayan ve istediği randımanı bir türlü tutturamayan Fenerbahçe, son haftaların başarılı takımı Sivasspor karşısında suskun golcüsü Soldado ile farka gitti. Sezon başında transfer edilen İspanyol golcü, eleştirilere hat-tricl ile cevap verdi. Maça girdikten 1 dakika sonra ilk golünü rövaşata ile atan Soldado, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-1 yenmesinde büyük pay sahibi oldu. Böylece Fenerbahçe, Galatasaray ile puan farkını altıya düşürmüş oldu.

Süper Lig 12. haftası Cuma akşamı Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ile başladı. Süper Lig'de 3. sırada 21 puanlı Beşiktaş ile 9. sırada 17 puanı olan Akhisarspor arasında oynanan karşılaşma sonucunda 0-0 beraberlik çıktı. Hafta içi oynayacağı Şampiyonluk Ligi'nde Porto ile oynanacağı maç öncesinde moral bulmak ve Galatasaray ile arasındanki puan farkını kapatmak isteyen Beşiktaş, Akhisar karşısında istediğini alamadı. 0-0 biten maç sonrasında puanını 22'ye çıkaran Beşiktaş, 3. sırada kalırken Akhisar 18 puanla 6. sıraya yerleşti. Bu maçın özetini haberimizde Lig TV maç özetleri linkinden izleyebilirsiniz.

Süper Lig maç özetleri - Lig TV maç özetleri izlemek için tıklayınız

SÜPER LİG 12. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

17 Kasım Cuma

Beşiktaş 0-0 Teleset Mobilya Akhisarspor

18 Kasım Cumartesi:

Bursaspor 0-0 Göztepe

Atiker Konyaspor 1-1 Antalyaspor

Medipol Başakşehir 5-1 Galatasaray

19 Kasım Pazar:

Aytemiz Alanyaspor 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor

Gençlerbirliği 1-2 Kayserispor

Trabzonspor 4-3 Osmanlıspor

Fenerbahçe 4-1 Demir Grup Sivasspor

20 Kasım Pazartesi:

20.00 Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa: Halil Umut Meler

SÜPER LİG PUAN DURUMU


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler