HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig puan durumu - 2. hafta maç sonuçları (Lig TV maç özetleri izle)

Süper Lig 2. haftası bu akşam oynanacak Atiker Konyaspor - Gençlerbirliği maçı ile sona erecek. Bu hafta oynanan maçların sonuçlarına göre Galatasaray, en karlı takım olarak gözüküyor. Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanından galibiyet ile dönerken Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor berabere kaldı, Başakşehir ise yenildi. İşte Süper Lig puan durumu, haftanın toplu sonuçları ile maç özetleri...

Süper Lig puan durumu - 2. hafta maç sonuçları (Lig TV maç özetleri izle)

Süper Lig 2. haftasında oynanmayan tek maç kaldı. Bu akşam Atiker Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak maç ile bu hafta tamamlanmış olacak. Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, Osmanlıspor'u deplasmanda 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızı takım, Süper Lig 2. haftasında toplam 7 gol atmış oldu. Aynı zamanda Galatasaray, ilk iki haftayı altı puanla kapatan tek takım durumunda şu anda.

Süper Lig'in 2. haftası açılış maçında Kasımpaşaspor ile Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin atıldığı maç 2-2 biterken bu iki takım sırasıyla 2. ve 3. sıraya yerleşti. Geçtiğimiz sezonu 2. sırada bitiren Medipol Başakşehir, Karabükspor deplasmanında 3-1 mağlup ayrılırken haftanın süpriz sonucuna imza atmış oldu.

Süper Lig 2. haftasının en önemli maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele 2-2 berabere biterken ilk golün sahibi Burak Yılmaz sakatlanarak yerini 20. dakika Ndoye'ye bırakmak zorunda kaldı. Trabzonspor'un 20 yıldır devam eden Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenememe hasreti bu maçla ile 21 yıla çıktı. Süper Lig maç özetlerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Süper Lig maç özetlerini izlemek için tıklayınız

SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş
Karabükspor 3-1 Medipol Başakşehir
Bursaspor 3-2 Alanyaspor
Sivasspor 2-0 Malatyaspor
Osmanlıspor 1-3 Galatasaray
Kayserispor 1-0 Göztepe
Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor
Antalyaspor 2-2 Akhisar Belediyespor

21.45 Atiker Konyaspor - Gençlerbirliği (Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu)

SÜPER LİG GELECEK HAFTA PROGRAMI

25 Ağustos Cuma
21.45 Galatasaray - Sivasspor
21.45 Alanyaspor-Karabükspor

26 Ağustos Cumartesi
19.45 Beşiktaş-Bursaspor
19.45 Yeni Malatyaspor-Antalyaspor
21.45 Kayserispor-Osmanlıspor FK
21.45 Göztepe-Trabzonspor

27 Ağustos Pazar
19.45 Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor
21.45 Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa
21.45 Gençlerbirliği-Fenerbahçe

SÜPER LİG PUAN DURUMU


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler