HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig puan durumu - 5. hafta Süper Lig toplu maç sonuçları (Lig TV maç özetleri izle)

Süper Lig 5. haftası dün akşam oynanan tek maç ile tamamlandı. Bu akşam Beşiktaş, Atıker Konyaspor'u konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanan maçta Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 ile geçti ve zirve takibini sürdürdü. Süper Lig 5. haftasının en önemli maçında Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Galatasaray, Gomis ile kazanırken Fenerbahçe, Alanya deplasmanından 4-1 galip dönmeyi başardı. İşte süper lig puan durumu, haftanın sonuçları ve maç özetleri...

Süper Lig puan durumu - 5. hafta Süper Lig toplu maç sonuçları (Lig TV maç özetleri izle)

Süper Lig 5. haftası Kayserispor - Antalyaspor maçı ile başladı. Beşinci haftanın başlangıç maçında Kayserispor, Antalyaspor'u Badji ve Umut Bulut'un attığı goller ile 2-0 yenerek puanını 10'a yükseltti ve maç fazlası ile 3. sıraya yerleşti. Süper Lig'in 5. haftasında son maç ise dün akşam Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynandı. Hakem Serkan Çınar'ın yönettiği Vodafone Park'ta oynanan maçta Beşiktaş, Atiker Konyaspor'u 2-0 yenerek Galatasaray ile aynı puanla 13 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Süper lig son puan durumu, 5. haftanın maç sonuçları ile Lig Tv maç özetleri haberimizde.

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Süper Lig 5. haftasında lider Galatasaray, Kasımpaşaspor'u ağırladı. Galatasaray, geçen haftaki Antalyaspor deplasmanında alınan beraberlikten sonra sahasında seyircisi önünde kazanmak istiyordu. Maça istekli başlayan Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Bafetimbi Gomis kaydetti. Galatasaray, Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'in 5. haftasının en önemli maçında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya geldiler. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 17 Eylül Pazar günü oynanan ve saat 17.00'da başlayan maçı Halis Özkahya yönetti. Başakşehir ile Trabzonspor maçında toplam 4 gol olurken 7 de sarı kart gösterildi. Konuk takımın gollerini Burak Yılmaz atarken ev sahibi takımda Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı ve Mevlüt Erdinç'in golü ile maç 2-2 berabere sona erdi.

Süper Lig'e hayal kırıklığı ile başlayan ve bir türlü toparlanamayan ve ilk dört haftada kalesinde 8 gol gören Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe, forvette Jannsen ile başladı. Fenerbahçe'de Jannsen, kendisine verilen şansı iyi kullandı. Maçın ilk golünü attıktan sonra ikinci yarıda takımına penaltı kazandırdı. Fenerbahçe, Jannsen, Valbuena(2) ve Giuliano'nun penaltıdan attığı gol ile maçı 4-1 kazandı.

Galatasaray'ın ardından aynı puanla 2. sırada yer alan Beşiktaş, haftanın kapanış maçında, sahasında Atiker Konyaspor'u 2-0 yenerek, üst üste 3. galibiyetini aldı. Süper Lig 5. haftasında oynanan maçların özetlerini aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte Süper Lig 5. hafta maç sonuçları ile son puan durum çizelgesi...

Süper Lig 5. hafta maç özetleri izle - Lig tv maç özetleri izlemek için tıklayınız

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇ PROGRAMI

15 Eylül Cuma:

20.00 Kayserispor 2-0 Antalyaspor

16 Eylül Cumartesi:

17.00 Evkur Yeni Malatyaspor 2-4 Bursaspor

20.00 Teleset Mobilya Akhisarspor 2-1 Kardemir Karabükspor

20.00 Galatasaray 2-0 Kasımpaşa

17 Eylül Pazar:

17.00 Osmanlıspor 2-4 Demir Grup Sivasspor

17.00 Medipol Başakşehir 2-2 Trabzonspor

20.00 Aytemiz Alanyaspor 1-4 Fenerbahçe

20.00 Göztepe 3-2 Gençlerbirliği

18 Eylül Pazartesi:

20.00 Beşiktaş-Atiker Konyaspor: Serkan Çınar

SÜPER LİG PUAN DURUMU


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler