HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig puan durumu - 9. hafta maç sonuçları (Lig TV maç özetleri izle)

Süper Lig'de son puan durumu ne oldu? Süper Lig 9. haftası, dün akşam oynananacak Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı ile tamamlandı. Haftanın maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda golsüz berabere kaldı. Her iki takımın taraftarı, maçın hakemi Cüneyt Çakır'a verilmeyen penaltılar nedeniyle tepki gösterdiler. Peki Süper Lig puan durumu son hali nedir? Süper Lig puan durumu, 9. hafta maçların toplu sonuçları ile Lig TV maç özetleri bağlantısı haberimizde.

Süper Lig puan durumu - 9. hafta maç sonuçları (Lig TV maç özetleri izle)

Süper Lig 9. haftası bu akşam oynanacak tek maç ile tamamlandı. Vodafone Park'ta oynanan ve Mete Kalkavan yönettiği Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı 1-1 sona erdi. Bu sonuçla zirvede sıralamada yer değişimi olmadı. Başta Galatasaray olmak üzere Göztepe ve Akhisar'ın berabere kalması sonrasında Beşiktaş - Başakşehir maçı büyük önem kazandı. Fakat bu iki takım da ellerine geçen şansı değerlendiremedi. Beşiktaş, Başakşehir karşısında uzatma dakikalarında attığı golle bir puanı kurtardı. Bu sonuç ile Beşiktaş 15 puanda, Başakşehir 17 puanda kaldı.

Süper Lig 9. haftası 20 Ekim Cuma akşamı oynanan iki maç ile açıldı. Bu maçlardan Antalyaspor, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek puanını 9'a yükseltti ve 12. sıraya yerleşti. Diğer maçta ise Göztepe, Alanyaspor ile İzmir'de oynanan maçta 3-3 berabere kaldı. Böylece Göztepe 17 puan ile ligde 2. sırada iken Alanyaspor, 11 puanla 10. sırada oldu.

Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi idi. Pazar akşamı Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta galip gelen olmadı. Sonucu heyecanla beklenen maç 0-0 berabere bitti. Lider Galatasaray, yeni sezona iyi başlayarak rakipleri ile arasındaki puan farkını 6'ya yükseltmişti. En yakın takipçisi Göztepe'nin berabere kalması ile bu fark korundu. Fenerbahçe ise Galatasaray ile arasındaki sekiz puan farkını azaltmak istiyordu fakat berabere biten maç sonucunda puan farkı değişmedi.

Süper Lig'de geçen hafta evinde şok bir yenilgi alan ve bunun sonucunda teknik direktör değişikliğine giden Trabzonspor, Evkur Malatyaspor'a konuk oldu. Geçen hafta Akhisar'a 6-1 yenilen Trabzonspor'da bu sonuç sonrasında Ersun Yanal ile yollar ayrıldı ve yerine Rıza Çalımbay getirildi. Yeni teknik direktörle çıkılan ilk maçta Trabzonspor, Evkur Malatyaspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Malatyaspor, yeni sahasında oynadığı 3. maçında galip gelirken puanını 11'e yükseltti ve 11. sıraya yerleşti. Trabzonspor ise 9 puanla 13. sırada yer alıyor. Süper Lig maç özetlerini aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte Süper Lig 9. hafta toplu sonuçları ve son puan durumu...

Süper Lig maç özetleri izlemek için tıklayınız

SÜPER LİG 9. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Antalyaspor 2-1 Kasımpaşa
Göztepe 3-3 Alanyaspor
Osmanlıspor FK 3-0 Karabükspor
Akhisarspor 3-3 Gençlerbirliği
Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor
Sivasspor 0-0 Bursaspor
Kayserispor 2-1 Atiker Konyaspor
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir

SÜPER LİG PUAN DURUMU


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler