HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 10 Ağustos: Süper Loto'da 59 kişi 9 milyon lirayı bir sayı ile kaçırdı!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişinde altı bilen olmayınca beşinci kez devir etti. Süper Loto çekilişinde beş bilen 59 kişi bir sayı ile 9 milyon lirayı kılpayı kaçırmış oldu. Peki Süper Loto'da kimsenin altısının bilemediği sayılar hangileri oldu? İşte Süper Loto sonuçları, haftanın tutturulamayan sayıları ve ikramiye miktarları..

Süper Loto sonuçları 10 Ağustos: Süper Loto'da 59 kişi 9 milyon lirayı bir sayı ile kaçırdı!

Süper Loto sonuçları belli oldu ve Süper Loto devir etmeye devam etti. Bu seneyi sürekli devrederek geçiren Süper Loto'da ikramiye miktarı 9 milyon lirayı geçti. Milli Piyango İdaresi tarafından 512. kez düzenlenen Süper Loto çekilişinde altı bilen yine olmadı. Böylece Süper Loto çekilişinde dokuz milyonu geçen ikramiye haftaya devir etti. Süper Loto çekilişinde beş bilen 59 kişi ise büyük ikramiyeyi bir sayı ile kaçırmanın hüznünü yaşadılar. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile dağıtılan ve devir eden ikramiye miktarları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 10 AĞUSTOS

Süper Loto 512. haftasında kazandıran numaraları; 4, 10, 38, 41, 43, 49 olarak belirlendi.

Süper Loto 10 Ağustos tarihli çekilişinde altı bilen olmadı. Süper Loto beşinci kez devir ettiği haftada 9 milyon 173 bin 854 lira altmış yedi kuruş ikramiye kasada kaldı. Haftaya yapılacak Süper Loto çekilişinde ikramiyenin 12 milyon lirayı bulması bekleniyor.

Süper Loto 512. haftanın şansız 59 kişisi beş bilerek büyük ikramiyeyi bir sayı ile kaçırdılar ve 11 bin 583 lira kırk beşer kuruş ikramiye ile teselli oldular. Bunun dışında 4 bilen 3 bin 517 kişi 209 lira on beşer kuruş, 3 bilen 77 bin 164 kişi ise 16 lira kırkar kuruş ikramiye alacaklar.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler