HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 12 Ekim: Kupon sorgulama için tıklayın!

Süper Loto sonuçları kazandıramamaya devam ediyor! 12 Ekim akşamı Milli Piyango İdaresi'nce canlı yayın esnasında duyurulan Süper Loto sonuçları, haftalardır devrediyor ve büyük ikramiye miktarı 5 milyon TL'ye kadar ulaştı. İkinci büyük ikramiye tutarı ise 12 bin TL tutarında. 521. hafta Şans Topu çekilişi ile ilgili her şey haberimizde. İşte 12 Ekim akşamının Süper Loto sonuçları ve kupon sorgulama ekranı...

Süper Loto sonuçları 12 Ekim: Kupon sorgulama için tıklayın!

Süper Loto sonuçları saat 21.15'te gerçekleştirilen canlı çekiliş esnasında şanslı rakamlarıyla belli oldu. 3 haftadır devreden Süper Loto, 7 deviri görmeden büyük ikramiyesini vermiyor! Son olarak 15 milyon TL'lik bir büyük ikramiye bir kişiye sevk edilmiş ve ardından tekrar 3 haftalık devir deviri başladı. Bunun yanısıra 521. hafta Süper Loto sonuçları ile 5 bilenler 11 bin veya 12 bin liralık ikinci büyük ikramiyeyi kazanabilirler.

Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan şanslı rakamlar: 6 13 28 33 44 48

Süper Loto çekilişleri her hafta perşembe günü 21.15'te gerçekleştiriliyor ve hemen sonrasında çekilişin şanslı rakamları kamuoyuna duyuruluyor. 21.45'te ise detaylı ikramiye dağılımları ortaya çıkacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 12 EKİM 2017: İKRAMİYE DAĞILIMLARI, BÜYÜK İKRAMİYE MİKTARI ve TALİHLİLER

Süper Loto sonuçları bu akşama 5 milyon TL'den fazla tutarda devir bıraktı. Ortaya çıkan ikramiye dağılımları şu şekilde: 4. devir yaşandı ve haftaya 7 milyon 593 TL'lik ikramiye devretti. 5 bilen kişi sayısı artış gösterirken, kişi başına ikramiye tutarı 5 bin 700 TL. 4 bilenler 140, 3 bilenler ise 13,55 TL kazandı!

Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler