HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 13 Temmuz: Süper Loto'da her şey baştan başlıyor!

Süper Loto sonuçları çekilişin ardından belli oldu. Bu haftanın Süper Loto sonuçları, merakla bekleniyordu çünkü 11 haftadır altı bilenin olmadığı Süper Loto çekilişinde en son 37 milyon TL ikramiye dağıtıldı ve deyimi yerindeyse bu hafta her şey baştan başlıyor. Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde, talihli bilet numaraları, 6 bilen kişi çıktı mı, çıkmadı mı ve hangi illere çıktı gibi detaylar belli oldu. İşte bu haftanın Süper Loto sonuçları...

Süper Loto sonuçları 13 Temmuz: Süper Loto'da her şey baştan başlıyor!

Süper Loto sonuçları bu akşam saat 21.15'te yapılan çekilişle belirlendi. Şansını deneyen binlerce kişi tarafından beklenen 508. hafta Süper Loto sonuçları, geçen haftanın rekor ikramiyesinin ardından bir deyişle baştan başladı ve dağıtılacak olan ikramiyeler, Milli Piyango İdaresi tarafından baştan düzenlendi. Bu haftanın Süper Loto sonuçları, 11 devirlik haftalardan sonra kıyaslandığında fazlasıyla düşüş yaşadı. Düşüş yaşamasına karşın; Süper Loto'da yine her şey baştan başlıyor ve oyundan devir çıktı. 1. devrini gerçekleştiren Süper Loto, bakalım öbür haftalarda yine geleneğini sürdürecek mi?

SÜPER LOTO SONUÇLARI 13 TEMMUZ 2017

  1. haftanın kazandıran numaraları; 40 27 39 28 36 24 olarak belirlendi. Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan sıralı tam listeyi ise aşağıda bulabilirsiniz:

Süper Loto bu hafta tekrar devretti. 1. devrin sonucunda, 1.438,999,71 TL devretti. 5 bilen kişi sayısı 36, kişi başına düşen ikramiye tutarı 12 bin TL, 4 bilen kişi sayısı 2,581 kişi, kişi başına düşen ikramiye tutarı 186,50 TL ve son olarak 3 bilen kişi sayısı 53.185, kişi başına düşen ikramiye tutarı 15,60 TL!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kuponda 6 adet kolon ve kolon başına toplam 54 adet sayı bulunur. Bir adet oynamak için bu sayılardan 6 adedi seçilip kalemle işaretlenir. İsterseniz kuponunuzu sen seç yöntemiyle terminale otomatik olarak doldurtabilirsiniz. Süper Loto sonuçları için çoklu çekiliş işaretlerseniz aynı kuponu iki, üç yada dört haftalık oynayabilirsiniz.
Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1′den 54′e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru

sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler