HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 20 Temmuz: Süper Loto'da sil baştan!

Süper Loto sonuçları bilet numaralarının duyurulmasıyla belli oldu. Süper Loto, geçtiğimiz hafta 1.devrini gerçekleştirmişti ve bakalım bu hafta Süper Loto sonuçları bize neler getirdi? Süper Loto çekiliş sonuçlarını haberimizden öğrenebilir, oyunu oynadıysanız talihli rakamlar ile kendi kuponunuzdaki numaraları karşılaştırabilirsiniz. Zira Süper Loto bu hafta 3 milyon TL'den fazla bir rakam ikramiye olarak verecek. İşte 20 Temmuz akşamının Süper Loto sonuçları...

Süper Loto sonuçları 20 Temmuz: Süper Loto'da sil baştan!

Süper Loto sonuçları an itibariyle kamuoyuna duyuruldu. Bu sefer kısmi bir gecikmeyle başlayan Süper Loto çekilişleri, saat 21.20 olduğunda şanslı rakamları belirlendi ve hemen ardından da sıralı tam listeyi öğrenebilirsiniz. Süper Loto sonuçları, geçen hafta devir etmişti ve dolayısıyla 1 milyon TL'den fazla bir tutarı bu haftaya devredildi.
Geçen haftanın Süper Loto sonuçları oldukça önemliydi. 2 hafta önce Milli Piyango İdaresi, Süper Loto çekilişi sonrasında 37 milyon TL'lik rekor ikramiye verdi ve bundan önceki haftanın Süper Loto sonuçları ile her şey yeniden başladı. Böylece, Süper Loto sonuçları aylarca süren devir devrinden sonra 1 talihli çıkardı, ardından yine Süper Loto'dan devir çıktı.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 20 TEMMUZ 2017

Bu hafta toplam 5 milyon TL'yi aşkın ikramiye dağıtıldı, 3 milyon TL ikramiye ise büyük ikramiye olarak belirlendi.

Rakamları ile belli olan Süper Loto sonuçları öncelikle şanslı bilet numaraları ile duyuruldu. Ardından da saat 21.45 civarında Süper Loto'nun sıralı tam listesi duyuruluyor. Süper Loto'dan büyük ikramiyeyi kazanıp kazanmadığınızı aşağıdaki numaralardan öğrenebilirsiniz:

**54 27 3 2 53 51

**

Bu rakamları küçükten büyüğe sıralarsak:

3 2 27 51 53 54

Süper Loto sonuçları bu akşam yine bir devir daha çıkardı. 6 bilen kişi sayısı çıkmadığı için 3 milyon TL'lik ikramiye haftaya devretti. 5 bilen kişi sayısı 63, kişi başına düşen ikramiye tutarı 8 bin TL. 4 bilen kişi sayısı 3.233, kişi başına düşen ikramiye tutarı 175 TL. 3 bilen kişi sayısı 59 bin, kişi başına düşen ikramiye tutarı 16 TL.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SONRASINDA İKRAMİYE DAĞILIMI

Sayısal oyunların oyun planları gereği; Sayısal Loto, Şans Topu ve On numara oyunlarında 4.kez büyük ikramiyeyi bilen olmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir alt grupta ikramiye bilenlere dağıtılır. Süper Loto oyununda ise devir sınırlaması olmadığı için, altı rakamı doğru tahmin eden çıkana kadar devir devam etmektedir.

Bu nedenle Sayısal Loto oyununun 14/01/2017 tarihli 1053. hafta çekilişi sonucunda; 4.kez 6 bilen olmadığı için büyük ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılmıştır.

Aynı şekilde daha önce de Şans Topu oyununun 01/08/2012 tarihli 581. hafta çekilişinde ve Sayısal Loto oyununun 26/03/2016 tarihli 1011. hafta çekilişinde 4. kez büyük ikramiyeyi bilen olmadığı için büyük ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kuponda 6 adet kolon ve kolon başına toplam 54 adet sayı bulunur. Bir adet oynamak için bu sayılardan 6 adedi seçilip kalemle işaretlenir. İsterseniz kuponunuzu sen seç yöntemiyle terminale otomatik olarak doldurtabilirsiniz. Süper Loto sonuçları için çoklu çekiliş işaretlerseniz aynı kuponu iki, üç yada dört haftalık oynayabilirsiniz.
Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1′den 54′e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru

sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler